News Flash:

Concursul de ciclism de la Turda si-a desemnat castigatorii. Vezi cine sunt acestia

19 Iunie 2015
570 Vizualizari | 0 Comentarii
ciclisti turda
Politia locala din Turda a organizat miercuri, 17 iunie, un concurs de biciclete. Prima etapa a acestui concurs, organizat de Asociatia Profesionala a Politistilor Locali Turda, in cadrul proiectului „Siguranta fara violenta” a avut loc miercuri, cu incepere de la ora 10, in Parcul Tineretului. La aceasta competitie au participat aproximativ 30 de elevi de clasa a IV-a, de la  scolile gimnaziale Teodor Murasanu si Andrei Saguna, respectiv de la Liceul teoretic Josika Miklos.

Competitia, ce a contat ca prima etapa a proiectului „Siguranta fara violenta” a avut castigatori de la fiecare scoala in parte. Astfel, de la Scoala Gimnaziala „Teodor Murasanu” au primit premii: Diana Popa (locul I), Dan Marinca (locul II) si Patricia Pop (locul III). De la Scoala Gimnaziala „Andrei Saguna” in prima etapa a concursului ciclist „Siguranta fara violenta” s-au remarcat Irina Lazar (locul I), Sergiu Marta (locul II) si Razvan Hirsan (locul III). Cei mai buni ciclisti de la Liceul teoretic Josika Miklos au fost declarati Benkő Ákos (locul I), Poszonyi David (locul II) si Magyary Zsolt (locul III). Politistii locali de la “Circulatie rutiera” au acordat un punctaj mai mare concurentilor care au participat la competitie cu biciclete cat mai complet echipate. Concurentii au trebuit sa strabata circuitul amenajat special pentru familiarizarea elevilor cu regulile si cu indicatoarele ce reglementeaza desfasurarea circulatiei rutiere, amenajat in parcul central al Turzii. Concursul s-a desfasurat in cadrul proiectului „Siguranta fara violenta” ce se va incheia in luna noiembrie a acestui an.
In deschiderea evenimentului, viceprimarul orasului, Lucian Nemes, a precizat ca lucrarile de reabilitare ale circuitului au costat 2 mii de lei, bani alocati de Consiliul Judetean Cluj in acest scop.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

politia locala turda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 34 queries | Mysql time :0.056252 (s)