O tanara din Statele Unite ale Americii a trait o experienta socanta pe care a povestit-o prietenilor sai de pe Facebook, tot ce voia ea era sa traga un semnal de alarma care, speram noi, va ajunge si la voi.

Fata conducea masina pe un drum intunecat cand a vazut, la un moment dat, pe mijlocul soselei, ceea ce parea a fi, asa cum credea ea, un copil abandonat.

Asa cum era si normal, tanara s-a speriat, a oprit autoturismul in dreptul lui si voia sa se dea jos pentru a incerca sa il ajute cumva. Dar atunci a observat doi barbati care purtau cagule si care ieseau din niste tufisuri din apropiere. Cand au ajuns la masina au incercat sa deschida usile.

Din fericire, acestea erau incuiate, dar femeia s-a speriat atat de tare incat a demarat in tromba si a reusit sa scape nevatamata. Abia cand s-a departat de acel loc si-a dat seama ce se petrecuse: copilul era doar o papusa pe care o pusesera hotii in drum pentru a opri masinile in care, odata ce erau stationate si daca usile nu erau blocate, talharii aveau o prada sigura.

Din fericire masinile moderne au un sistem care blocheaza automat usile in mers, cu toate acestea fiti atenti in moemntul in care stationati in locuri intunecate. Cercetati imprejurimile cu atentie inainte de a parasi masina.

coral