Institutul Kaizen România și Asociația “KAIZEN Manager Club”, în parteneriat cu Asociația “Clean-Up Japonia”, Sunimprof Rottaprint și Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează în perioada 23 – 24 Mai 2019, în Municipiul Cluj-Napoca, evenimentele anuale, Conferința Internațională KAIZENTM – 23 Mai și Acțiunea “Strălucire KAIZEN pentru orașele României – 5S Public” – 24 Mai. Utilizând metodele japoneze de management “5S”, aceste evenimente au ca subiect central dezvoltarea educației prin curățenie.

Conferința Internațională KAIZENTM (23 Mai) va avea loc la Hotelul DoubleTree by Hilton – City Plaza (Sala Ballroom) în intervalul orar 14:00 – 18:30 și va avea ca obiectiv împărtășirea bunelor practici ale aplicării metodei “5S” în companii și orașe, pentru a îmbunătăți mentalitatea oamenilor.

Evenimentul se bucură de prezența reprezentaților Ambasadei Japoniei în România și a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, precum și a unui număr mare de invitați speciali din 5 țări:

➢ Japonia: 17 persoane (oameni de afaceri, membri ai Asociației “Clean-Up Japonia”)
➢ Turcia: 15 persoane (directori de școli, studenți și membri ai Asociației “AOTS Turcia”)
➢ Taiwan: 2 persoane (membri ai Asociației “Clean-Up Taiwan”)
➢ Cehia: 1 persoană (reprezentant al Asociației “AOTS Cehia”)
➢ Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord: 1 persoană (reprezentant al Kaizen Institute Consulting Group).

Conferința va fi urmată de Acțiunea “Strălucire KAIZEN pentru orașele României – 5S Public” (24 Mai), ce se va desfășura în Parcul Etnografic Naţional “Romulus Vuia” din Cluj- Napoca, în intervalul orar 08:00 – 13:30.

Demarat în 2011, ca o inițiativă a Institutului Kaizen România și a Asociației KAIZEN Manager Club, această acțiune s-a concretizat într-un eveniment complex de aplicare a metodelor KAIZENTM pentru îmbunătățirea relațiilor sociale la nivelul orașelor, reunind parteneri din mediul privat, administrație publică, mass media, elevi, studenți și ONG-uri.

De-a lungul timpului, alături de partenerii din Asociația “Clean-Up Japonia”, evenimentul s-a bucurat de participarea a peste 2500 de voluntari din România și din străinătate. La acest număr, se pot adăuga un număr de 15 Primari și Viceprimari, 21 posturi de televiziune și peste 10 orașe în care s-a desfășurat evenimentul “Strălucire KAIZEN pentru orașele României  – 5S Public”. Printre acestea, putem enumera: Brașov, Timișoara, Alba Iulia, Oradea, Aiud, Cluj-Napoca, Albac, Bușteni, Constanța și Buzău.

Vă invităm să participați la Conferința Internațională KAIZENTM și să vă alăturați echipei de voluntari pentru Acțiunea “Strălucire KAIZEN pentru orașele României – 5S Public” din Cluj- Napoca !

coral