News Flash:

Conferinta Nationala „Vocea si tulburarile de voce. Abordari interdisciplinare", organizata la UBB

7 Aprilie 2016
559 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj
Departamentul de Psihopedagogie Speciala, din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a UBB, organizeaza cea de-a X-a manifestare stiintifica pe domeniul terapiei tulburarilor de limbaj si a dizabilitatilor auditive.

Lucrarile Conferintei Nationale din acest an Vocea si tulburarile de voce. Abordari interdisciplinare" se vor desfasura sambata, 09 aprilie, in intervalul 09.00-16.30, la sediul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, in salaAlexandru Rosca". Manifestarea se inscrie in tematica si preocuparile organizate sub egida Zilei Internationale a Vocii.

In prima parte a evenimentului, respectiv in intervalul 09.00-11.30, deschiderea activitatii va fi realizata prin lansarea volumului „Logopedia-Terapia tulburarilor de limbaj. Structuri deschise" elaborat de conf. univ. dr. Carolina Bodea Hategan, volum publicat la Editura Trei. Prefata volumului este scrisa de conf. univ. dr. Adrian Rosan, Director de Departament, Psihopedagogie speciala. Prezentarea lucrarilor se va desfasura in intervalul 12.00-16.00. La eveniment va fi prezenta doamna medic foniatru dr. Rodica Muresan, un nume reprezentativ al domeniului tulburarilor de voce, colaborator sustinut al Departamentului de Psihopedagogie Speciala si al ASTTLR, membru fondator al Societatii Romane de Foniatrie (partener in organizarea acestui eveniment).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vocea si sambata 09 aprilie sala alexandru rosca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039529 (s)