News Flash:

Conflictul din Siria, dezbatut joi in cadrul unei conferinte organizate de UBB

12 Noiembrie 2015
767 Vizualizari | 1 Comentarii
UBB Cluj
Universitatea Babes-Bolyai anunta faptul ca va gazdui joi, 12 noiembrie 2015, dezbaterea cu titlul "Conflictul din Siria: de la „Primavara Araba"  la razboi civil, apoi la criza internationala. perspective de solutionare?", organizata de Grupul de Reflectie si Analiza Internationala CITADEL, in colaborare cu Facultatea de Studii Europene.

Evenimentul se va desfasura de la ora 10.30, in sala Schuman a Facultatii de Studii Europene, str. Em. de Martonne nr.1

La aceasta dezbatere vor participa Ileana Dinculescu, Director al Directiei Orientul Mijlociu si Africa (DOMA), Ministerul Afacerilor Externe, lect. dr. Marius Lazar (Facultatea de Istorie si Filosofie) si lect. dr. Raluca Moldovan (Facultatea de Studii Europene).

Dezbaterea va fi moderata de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul si coordonatorul Grupului de Reflectie si Analiza Internationala CITADEL.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

universitatea babes-bolyai razboi civil citadel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Vasile  | #17411
Dacă vei începe să cultivi gânduri de prosperitate, imaginându-ţi că eşti un om foarte bogat înconjurat de un ocean de energie mentală şi înotând într-o mare a abundenţei, corpul şi mintea ta vor intra instantaneu pe vibraţia prosperităţii, iar tu vei începe să atragi literalmente, la fel ca un magnet, tot ceea ce îţi e necesar pentru a deveni bogat. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email enachevasile77@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 22 queries | Mysql time :0.041180 (s)