Asa cum a declarat intr-un interviu oferit vara aceasta, Connect-R si-a dedicat mai mult timp fetelor sale, asa cum le numeste pe fiica sa, Maya, si fosta lui sotie, Misha. Recent, toti trei s-au rasfatat intr-o vacanta exotica in Grecia, unde au strans o multime de amintiri superbe. Astazi, cantaretul a facut publica o poza de album in care apare alaturi de cele doua persoane importante din viata lui.

Connect-R, surprins intr-o ipostaza neasteptata alaturi de Misha

Connect-R si-a surprins apropiatii si fanii cu cel mai recent selfie pe care l-a facut public. In imagine, artistul apare zambind alaturi de fiica si fosta lui sotie. Dupa cum puteti observa… fotografia urcata de cantaret pe retelele de socializare a fost realizata de Misha.

“Doamne ajuta, cred ca s-au impacat sa fiti sanatosi si fericiti impreuna ”, “Foarte frumos! Ma bucur ce sunteti impreuna alaturi de frumoasa voastra fetita va doresc multa sanatate fericire si multa iubire sa va bucurati de tot ce-i frumos in viata”, “Asa, DA!!! Sanatate, bucurie si multa liniste sufleteasca va doresc! IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI! ♥” sunt trei dintre sutele de comentarii pe care artistul le-a strans la poza de mai jos, pe care a postat-o atat pe Instagram, cat si pe Facebook.

 

coral