News Flash:

Consilierii judeteni clujeni au ascultat de doua ori imnul si o psihiatra nervoasa degeaba

2 Decembrie 2014
1448 Vizualizari | 4 Comentarii
Medicul psihiatru Lavinia Pali stanga medicul Alexandru Bogdan si consilierul judetean Andreea Morar
Cele doua proiecte de hotarari, aflate pe ordinea sedintei ordinare a Consiliului Judetean Cluj vineri, privind cuantumul redeventei pentru cabinetele medicale aflate in proprietatea publica nu au trecut, desi pentru acest fapt a fost convocata o sedinta de indata, chiar in finalul celei ordinare.
Vakar Istvan a explicat necesitatea adoptarii HCJ, pentru tarifarea medicilor.

Pentru reluarea hotaririlor s-au pronuntat si psihiatrii Lavinia Pali si Alexandru Bogdan. Medicii au aratat ca spre deosebire de alti colegi de breasla, ei risca sa fie tarifati la preturi aberante si ca sar putea adresa instantelor de judecata pentru a regla diferendul cu Consiliul Judetean.

Convinsti de catre seful deiberativului si de catre medicii prezenti, o parte dintre consilierii judeteni au revenit in sala mare a Consiliului, au ascultat conform regulamentului, imnul national integral, dar in zadar. Proiectul nu a indeplinit numarul minim de voturi pentru a fi adoptat.

Atat medicii, cat si consilierii au plecat suparati, primii pentru ca risca sa achite tarife majorate pentru chirie, iar consilierii, pentru ca au ramas degeaba inca cateva minute din timpul lor pretios.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

hcj lavinia pali alexandru bogdan consiliul judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.061468 (s)