News Flash:

Consilierii locali discuta vineri preluarea Cluj Arena de la Consiliul Judetean

21 Septembrie 2016
827 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7627 RON (0.0000)
USD: 4.3164 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cluj Arena ar putea trece in patrimoniul municipalitatii

Consiliul Local se intruneste vineri, 23 septembrie, in sedinta extraordinara, pentru a pune in discutie mai multe proiecte, dintre cele mai importante numarandu-se cel privind trecerea stradionului Cluj Arena din proprietatea Consiliului Judetean in patrimoniul municipalitatii.

De asemenea, pe lista de sedinta, mai figureaza iluminatul public de pe strada Lucia Sturdza-Bulandra sau numirea de administratorii provizorii la Sala Polivalenta.

Puteti consulta mai jos proiectele care vor fi discutate in cursul zilei de vineri.

Proiect de hotarare privind aprobarea Intelegerii de Cooperare intre Municipiul Cluj-Napoca, Judetul Cluj din Romania si Orasul Ungheni, Raionul Ungheni din Republica Moldova.

Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii de trecere a terenului in suprafata de 55055 mp., cu nr. cad. 281471 si a imobilului Cluj-Arena, situate in municipiul Cluj-Napoca, Aleea Stadionului nr. 2, din proprietatea Judetului Cluj, in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Proiect de hotarare privind aprobarea Listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

Proiect de hotarare privind completarea Hotararii nr. 481/2005 (retragerea dreptului de administrare a R.A.D.P. Cluj-Napoca asupra terenului inscris in C.F. nr. 70396, cu nr. topo. 24572/1 si a dreptului de administrare operativa a R.A.T. Cluj-Napoca asupra terenurilor inscrise in C.F. nr. 70397, cu nr. topo. 24572/3 si 15860/1/2 si concesionarea prin licitatie publica deschisa a acestor terenuri).

Proiect de hotarare privind dezmembrarea, concesionarea prin incredintare directa si insusirea documentatiei cadastrale pentru dezmembrare, a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. I.C. Bratianu nr. 8, in suprafata de 20 mp., in vederea extinderii si supraetajarii locuintei existente.

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 321703. 

Proiect de hotarare privind transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Crisan nr. 36, inscris in C.F. nr. 283751 Cluj-Napoca, cu nr. cad. 283751.

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 321476. 

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 322148.  

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Borhanciului nr. 60 provizoriu, identificat prin nr. cad. 320601. 

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Romul Ladea nr. 97 provizoriu, identificat prin nr. cad. 320023. 

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 322126.  

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 322023.  

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 318167.  

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 318182.

Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Avram Iancu nr. 28, identificat prin nr. cad. 322433.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cluj arena faliment
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037663 (s)