News Flash:

Consilierul judetean PP-DD Cluj, Axente Husar, a fost ofiter de Securitate!

31 Octombrie 2013
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Axente Husar
Consilierul judetean din Cluj, Axente Husar (PP-DD), a fost lucrator al Securitatii, potrivit unei sentinte a Curtii de Apel Bucuresti.

Hotararea a fost data pe 16 octombrie 2013 si poate fi atacata cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Conform CNSAS, Axente Husar a avut gradele de locotenent (1987-1988), locotent –major (1988-1989) in cadrul IJS Cluj- Serviciul Municipal de Securitate Turda.

Principala lui misiune ar fi fost de supraveghere a Doinei Cornea. ”Lt- maj. Husar ii indica sursei sa relateze de urgenta orice infomatie legata de Doina Cornea. In plus, il dirijeaza pe langa elemente sectante si care fac propaganda religioasa. Precizam ca reteaua infomativa reprezinta principalul mijloc al muncii de securitate. De aceea, precopuparea centrala a ofiterilor care lucreaza cu reteaua infomativa o reprezinta sporirea capacitatii acesteia. Astfel, se urmarea formarea unei retele valoroase, cu largi posibilitati d einromare, bine amplasata in mediile si problemele ce intereseaza organelle de securitate, cum este cazul in speta”, precizeaza specialistii CNSAS.

Axente Husar a mai coordonat si o retea privind supravegherea Autobazei 06 Turda, ”deoarece exista elemente protestatare”. Tinta era seful Autobazei, ”deorece fusese semnalat cu rude in strainatate”, iar Husar este acuzat de CNSAS ca a violat dreptul la viata privata a celor urmariti informativ.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

axente husar pp-dd cnsas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1018 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013778 (s)