News Flash:

Consiliul Județean intenționează să atragă finanțare europeană pentru modernizarea infrastructurii medicale recuperatorii

18 Octombrie 2018
377 Vizualizari | 0 Comentarii
CJ Cluj

Întrunit în ședință extraordinară, plenul Consiliului Județean Cluj a aprobat miercuri, 17 octombrie 2018, proiectul cu finanțare europeană vizând reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

Lucrările propuse a se realiza în perioada imediat următoare vor viza, în principal, schimbarea destinației actuale a Corpului C13 M – Laboratoare în ambulatoriu pentru adulți și copii. De asemenea, alături de noul compartiment în care se vor realiza tratamente în medicina hiperbară, se vor mai crea spații suplimentare pentru decongestionarea funcțiunilor existente la parter și etajul 1 din clădirea principală a spitalului.

„Având în vedere faptul că Spitalul de Recuperare clujean este singurul cu acest specific din Transilvania, este mai mult decât necesar să investim în infrastructura sa, astfel încât să le putem oferi zecilor de mii de pacienți tratați aici anual cele mai bune condiții și servicii medicale”, a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Finanțat în cadrul Programului Operațional Regional, proiectul are o valoare totală de 12.730.422,74 lei cu T.V.A. inclus, din care 10.486.735,00 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă solicitată, contribuția proprie a Consiliului Județean Cluj cifrându-se la suma de 2.243.687,74 lei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

consiliul judetean finantare nerambursabila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3029 (s) | 22 queries | Mysql time :0.090044 (s)