News Flash:

Consiliul judetean suplimenteaza cu 3,5 milioane de lei bugetul drumurilor judetene

30 Iunie 2017
893 Vizualizari | 0 Comentarii
Suplimentare a bugetului pentru drumurile judetene

Consilierii judeteni, intruniti in sedinta in cursul zilei de ieri, au aprobat proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al judetului pe anul 2017, proiect initiat de presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise.

In acest sens, plenul reunit al forului administrativ judetean a hotarat rectificarea pozitiva a bugetului cu suma de 3.500.000 lei pentru continuarea lucrarilor de modernizare si intretinere curenta a retelei de drumuri judetene.

 „Este o veste buna pentru clujeni intrucat in acest fel vor putea beneficia de lucrari de reparatii si de modernizare o serie de drumuri extrem de importante. Hotararea de astazi este o noua dovada a faptului ca drumurile judetene reprezinta cu adevarat prioritatea zero a acestui mandat", a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

In ceea ce priveste destinatia exacta a acestor fonduri, suma de 2.500.000 lei reprezinta o suplimentare acordata in vederea demararii de noi lucrari, respectiv pentru continuarea lucrarilor de intretinere deja incepute pe unele sectoare de drumuri judetene. Totodata, bugetul va beneficia suplimentar de suma de 1.000.000 lei destinata continuarii lucrarilor in profunzime, de reabilitare si modernizare a drumurilor judetene, banii provenind din decontarile efectuate de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.030130 (s)