News Flash:

Consiliul Local decide astazi daca se vrea trecerea Cluj Arena in proprietatea orasului

4 August 2016
752 Vizualizari | 0 Comentarii
Cluj Arena
Consilierii locali decid in curzul zilei de astazi daca vor sau nu trecerea stadionului Cluj Arena, din proprietatea judetului in cea a municipiului. Anuntul a fost facut si in cursul sedintei de Consiliu Judetean care a avut loc ieri, cand Alin Tise anunta ca masura ar fi una oportuna pentru scoatearea din imasul financiar cu care se confrunta stadionul.

"Pentru rezolvarea problemelor de natura financiara ale SC Cluj Arena SA, dar si pentru o mai buna administrare a complexului sportiv, Alin Tise a  prezentat ipoteza ca imobilul din Parcul Central sa fie transferat din domeniul public al judetului Cluj in domeniul public al municipiul  Cluj-Napoca.

Astfel, un prim pas al acestui demers se va realiza in cursul zilei de maine, 4 august 2016, cand, in sedinta de Consiliu Local, consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca isi vor exprima oficial votul cu privire la solicitarea de primire a stadionului Cluj Arena in domeniul public municipal.

Ulterior, in cazul aprobarii acestui demers, aceasta cerere va fi analizata in cadrul deliberativului judetean, consilierii judeteni avand posibilitatea sa voteze, prin majoritate calificata, daca sunt de acord sau nu cu trecerea acestui obiectiv in proprietatea municipiului Cluj-Napoca. In functie de rezultatul votului in plen, se vor discuta variantele juridice legale de administrarea acestui obiectiv, varianta optima fiind apreciata aceea a administrarii in comun a Cluj Arena si a Salii Polivalente.", arata reprezentantii CJ Cluj.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cluj domeniul public cluj arena cj cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036014 (s)