News Flash:

Consiliul local Turda a aprobat amenajarea unei rampe de colectare provizorie a deseurilor langa stadion

1 August 2015
940 Vizualizari | 0 Comentarii
CL Turda
Forul deliberativ turdean a aprobat, in sedinta ordinara a lunii iulie, ce a avut loc joi, 30 iulie, un proiect de hotarare cu privire la amenajarea unei rampe de stocare provizorie a gunoiului menajer langa stadionul din oras. Aprobarea Consiliului local reprezinta acordul de principiu. Pentru amenajarea rampei de stocare provizorie a gunoiului menajer din Turda este nevoie de obtinerea unor avize, printre care cele de la Mediu si de la Apele Romane.

Gunoiul va fi transportat la rampa de depozitare de la Odorhei, dupa o prealabila stationare la o rampa de colectare provizorie, amenajata langa stadionul din oras.

Depozitarea provizorie a gunoiului, pe o platforma betonata, cu o suprafata de o mie de metri patrati, de unde deseurile se vor incarca intr-un container cu o capacitate de 20 de tone,  ce va fi transportat zilnic la Odorhei, reprezinta „unica solutie de evacuare a deseurilor menajere din Turda” aflata la indemana autoritatilor locale, a remarcat primarul localitatii, Tudor Stefanie, inaintea supunerii aprobarii consilierilor a proiectului de  hotarare aferent, cu prilejul sedintei ordinare de joi, 30 iulie, a forului deliberativ turdean.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turdean consiliului local amenajarea rampei turda tudor stefanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 23 queries | Mysql time :0.048830 (s)