News Flash:

Consursul de proza scurta “Lumea Cartilor” si-a desemnat castigatorii. Vezi cine sunt micii scriitori turdeni

2 Mai 2015
1020 Vizualizari | 2 Comentarii
Concursul de proza scurta Lumea cartilor” organizat de Biblioteca municipala ”Teodor Murasanu” din Turda si-a aflat castigatorii. La concursul organizat in cadrul Saptamanii Nationale a Bibliotecilor din Romania, pentru a marca Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de autor, sarbatorita in 23 aprilie, au participat elevi de la scolile turdene Teodor Murasanu, Ioan Opris si Andrei Saguna.

Concursul a fost castigat de Irina Maria Cosma, eleva in clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala ”Ioan Opris” cu lucrarea ”Lumina din ferestre”. Premiul al doilea l-au obtinut trei elevi de la Scoala Gimnaziala ”Teodor Murasanu” din Turda, respectiv Irina Mucea, cu lucrarea ”Urmeaza-si visul”, Thomas Gherasim, cu lucrarea ”Schimbarea” si Sabrina Pop, cu lucrarea ”Nimic nu este ceea ce pare a fi influenta”. Pe locul al treilea la concursul de proza scurta ”Lumea cartilor” s-au clasat doi elevi de la Scoala Gimnaziala ”Teodor Murasanu”, respectiv Andreea Bulgar, cu lucrarea ”In lumea cartilor” si Paula Bucur, cu lucrarea ”Totul incepe cu o carte” si unul de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna”, respectiv Mara Iulia Chetan, cu lucrarea ”Fratia, cartea fara pagini”. Au mai primit mentiuni: Diana Milu, cu lucrarea ”Cele trei planete” Bianca Salcudean, cu lucrarea ”Albert si viitorul” si Rares Crisan, cu lucrarea ”Cubul” toti de la Scoala Gimnaziala ”Teodor Murasanu” din Turda.

La concursul de proza scurta ”Lumea cartilor” au  fost inscrise 27 de lucrari, respectiv 12 de la Scoala Gimnaziala ”Teodor Murasanu” 13 de la Scoala Gimnaziala ”Andrei Saguna” si doua de la Scoala Gimnaziala ”Ioan Opris”.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lumea cartilor turda teodor murasanu ioan opris andrei saguna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 34 queries | Mysql time :0.057951 (s)