News Flash:

Continua razboiul Mircea Avram-Mihai Seplecan. Ultimul episod, calitatea lucrarilor de la drumul Rachitele IC-Ponor

30 Octombrie 2015
1121 Vizualizari | 1 Comentarii
Mircea Avram Mihai Seplecan
Calitatea lucrarilor la drumul Rachitele -Ic Ponor ramane cel putin indoielnica

Deja celebrul drum judetean Rachitele-IC Ponor continua sa aprinda spiritele si sa puna paie pe foc in razboiul dintre nu inca pentru mult timp asa-numita RAADPP si Consiliul Judetean Cluj.

Reprezentantii CJ Cluj anunta, printr-un cominicat remis pe adresa redactiei Buna Ziua Cluj, ca afirmatiile conducerii RAADPP Cluj aparute in cotidianul Monitorul de Cluj sunt eronate, din mai multe motive. Astfel,  ca urmare a articolului aparut in ziarul mai sus mentionat, cu titlul „RAADPP il contrazice pe Mihai Seplecan, in cazul lucrarilor de la drumul Rachitele - Ic Ponor: Mesajul lui Seplecan este unul tardiv, tendentios si inutil", Consiliul Judetean Cluj anunta ca afirmatia conform careia „reprezentantii RAADPP Cluj au intocmit un Raport de Neconformitate a lucrarilor la drumul Rachitele - Ic Ponor, anterior controlului reprezentantilor Consiliului Judetean Cluj" este una profund neadevarata, intrucat neregularitatile constatate de Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Mihai Seplecan, impreuna cu ceilalti experti si responsabili din cadrul Consiliului Judetean, in cadrul vizitei efectuate pe santierului drumului turistic Rachitele - Ic Ponor, au fost consemnate anterior de catre consilierul personal al presedintelui pe probleme de infrastructura, in cadrul controlului efectuat in data de 21.10.2015, asadar cu o zi inaintea intocmirii Raportului de Neconformitate al RAADPP Cluj din 22.10.22015! Astfel, in cadrul controlului efectuat de catre expertul Consiliului Judetean Cluj, ca urmare a dispozitiei presedintelui emise in acest sens, s-au semnalat mai multe neconformitati in executia lucrarilor, aceleasi neregularitati care au fost constatate si in urma vizitei domnului Mihai Seplecan: gropi in stratul de asfalt turnat, asfaltarea in conditii de ploaie si temperaturi sub cele minime admise, suprafete innoroiate sau pe care baltea apa, macadam neimpanat etc.

„Ne bucuram sa constatam ca, chiar daca cu intarziere si doar ca urmare a vizitei efectuate de reprezentantul Consiliului Judetean Cluj pe santierul drumului judetean Rachitele-Ic Ponor, in data de 21.10.2015, RAADPP Cluj a intocmit Raportul de Neconformitate nr. 2 din 22.10.2015, insa intrebarea care se pune este de ce respectivul document nu a fost intocmit anterior acestui control si de ce s-a realizat doar a doua zi dupa plecarea expertului Consiliului Judetean?! In plus, mai ramane o intrebare cat se poate de serioasa in actualul context: de ce, atat la vizita expertului cat si la cea a Presedintelui Consiliului Judetean Cluj, dirigintii de santier nu au fost prezenti la fata locului? Oare nu acest fapt, respectiv lipsa de pe santier a celor obligati si platiti sa verifice in permanenta calitatea lucrarilor a favorizat aparitia acestor neconformitati si diferente evidente intre calitatea lucrarilor prescrise in caietul de sarcini si realitatea din teren? Mai mult decat atat, reprezentantii RAADPP sustin ca „raportul a identificat, descris si propus solutia de remediere a lucrarilor neconforme, cu termen de executare trei zile lucratoare de la data intocmirii raportului", insa au trecut mai mult de trei zile iar remedierea problemelor constatate de expertul Consiliului Judetean in data de 21.10.2015 nu s-a produs. In plus, fata de raportul de neconformitate invocat de RAADPP si care invoca un numar inexplicabil de mic de probleme comparativ cu cele constatate efectiv in teren, intrebarea care se pune e ce se intampla cu lista lunga de neregularitati la care RAADPP nu face nicio referire? Oare banii europeni nu sunt tot bani publici si nu ne dau dreptul ca, in numele clujenilor, sa pretindem lucrari de calitate? E oare cineva intr-atat de inconstient incat sa creada ca vom ignora aceste nereguli grave, cu atat mai mult cu cat este cunoscuta exigenta cu care este verificata utilizarea fondurilor europene?" arata Mihai Seplecan, presedintele CJ Cluj.  

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Avram_Seplecan
rachitele-ic ponor raadpp cj cluj seplecan mihai seplecan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ramona  | #17110
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ramona1nico@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 34 queries | Mysql time :0.050716 (s)