CRBL si Oase au acceptat invitatia de a oferi un interviu dupa scandalul izbucnit cu Bianca Dragusanu, dupa ce cel dintai a facut cateva comentarii dupa ce fosta prezentatoare a parasit “Asia Express”. Prezent intr-un platou de televiziune cantaretul a impartasit alte ganduri despre atitudinea si comportamentul fostei prezentatoare a emisiunii “Te vreau langa mine”. Noile declaratii ale lui CRBL vin la o saptamana dupa ce Bianca Dragusanu a transmis un mesaj subliminal pentru toti cei care au criticat-o pentru evolutia sa de la “Asia Express” 2019.

CRBL, prima aparitie la TV dupa scandalul cu Bianca Dragusanu de la “Asia Express”

Aflat pe canapeaua emisiunii moderata de Mihai Morar, CRBL a dezvaluit ca s-a suparat foarte tare in unele momente in care Bianca Dragusanu a rabufnit la “Asia Express”. El a subliniat ca ar fi reactionat si mai urat daca nu ii era Oase alaturi. Cei doi concurenti de la “Asia Express” 2019 formeaza cea mai unita echipa din competitie.

“Bai, ce sa zic. Nu intelegeam de ce. Nu intelegeam de ce a venit. Nu intelegeam de ce asa. Adica, aveam pretentii de la ea, ca e mai veche pe sticla. Apoi, mi-am zis: asa trebuie sa faca, asa si-a propus ea de acasa, zic. Da, dar sa ne iei asa, stai ca suntem mai veterani unii, unii mai noi, unii… dar nu-i frumos. M-am suparat, recunosc ca m-am suparat. Bine ca a fost scurt momentul. Bine ca a fost prostul asta (n.r. Oase) si m-a tinut sa nu ies din matca, pentru ca de obicei fac urat”, a declarat CRBL in cadrul emisiunii “Rai da’ buni”.

Va reamintim ca, Bianca Dragusanu a avut o rabufnire furtunoasa la finalul unor probe de la “Asia Express”. CRBL si Oase se numara printre concurentii show-ului de la Antena 1 care nu au inteles reactia divei. Alaturi de fostul jurat de la “Romania danseaza”, Cosmin Selesi a criticat si el atitudinea blondinei.

“Ce cauti tu langa noi, Bianca? Ce cauti tu aici?”, spune CRBL, la un moment dat, sustinand ca ar fi preferat ca Bianca Dragusanu sa plece in locul echipei Margherita-Iuliana.“Nu inteleg de ce. Ca noi nu ne stim atat de bine. Si nu inteleg de ce vii sa injuri toata echipa. Nu te-a pus nimeni sa vii la show-ul asta. (…). Pai, stai putin, tu esti Bianca Dragusanu si noi toti suntem niste prosti”, a mai afirmat colegul de echipa a lui Oase

coral