Viceprimarul Dan Tarcea a anunţat că Primăria Cluj-Napoca a semnat contractul de achiziţie pentru încă 200 de puncte gospodăreşti îngropate.

"Am reuşit să finalizăm licitaţia pentru punctele gospodăreşti îngropate. Este vorba de 200 de puncte gospodăreşti. S-a semnat deja contractul de achiziţie şi primele 50 de puncte gospodăreşti îngropate sunt deja date în lucru.

Aş putea să vă spun câteva adrese: strada Mogoşoaia numărul 3, pe Horea 47, pe Tăbăcarilor 11, pe Ion Meşter 6, pe Almaşului 10, pe Fântânele 55, Oltului 36, Mestecenilor 5, strada Horea 96-106, Eremia Grigorescu 1, Brâncuşi 202, Lunii, Slănic, Plopilor, Mamaia", a declarat Dan Tracea, la un post de radio local.

Tarcea a afirmat că montarea noilor puncte gospodăreşti va aduce o creşterea gradului de colectare selectivă.

"Până în acest moment, avem 78 de puncte gospodăreşti îngropate, iar opt puncte sunt în lucru din prima licitaţie pe care am desfăşurat-o. Odată cu montarea acestor puncte gospodăreşti, cu siguranţă va creşte şi gradul de colectare selectivă, pentru că sunt deja pe patru fracţii aceste puncte şi vom putea să facem o colectare mult mai eficientă", a conchis viceprimarul.

coral