Amalia Bellantoni este o aparitie, fara doar si poate, plina de sare si piper! Fosta concurenta a lui Catalin Scarlatescu, actuala coechipiera a lui chef Florin Dumitrescu, face senzatie Cu felul saU de a fi! Cand reuseste, tipa cat o tin plamanii ca este o invingatoare!

Aparitiile ei atrag toate privirile! Suava, plina de entuziasm, cu un trup parca sculptat reuseste sa-si ascunda fara vreun efort varsta pe care o are!

Pe facebook nu este precizata data nasterii si ocoleste de fiecare data acest amanunt, insa, controversata Bellantoni a dezvaluit in cadrul emisiunii "Chefi la Cutite" ca are 39 de ani.

Aceasta a fost timp de peste zece ani stewardesa, pana s-a casatorit cu un bucatar sicilian mai in varsta decat ea. Amalia Bellantoni a trecut de preselectii dupa ce a gatit o cassata siciliana – regina dulciurilor din vestita insula italiana, un desert unic, cu fructe.

„Datorita sotului meu am imbratisat aceasta cultura a Siciliei, nu doar gastronomica. Am mers impreuna la toate evenimentele la care el a fost premiat sau nominalizat. Chiar si la Expo Milano in 2015, cand a fost numit bucatar ambasador al Siciliei in lume, am primit si eu un titlul de mic ambasador al culturii siciliene. A fost primul moment in viata mea in care m-am emotionat si am plans“, le-a marturisit Amalia celor de la Chefi la Cutite.

 

coral