Fostul soţ al interpretei de muzică populară a postat un mesaj pe reţea de socializare Facebook. Acesta a distribuit piesa celor de la Talisman – Atât de singur. Postarea sa a fost umplută de comentariilor persoanelor îndurerate.

„Uite ca te-a luat Ileana ta lângă ea acum! Parcă postarile astea au dat de înţeles că se va întâmpla ceva rău!” , „Ileana l-a iubit atât de mult că l-a chemat la ea! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” , „Dumnezeu sa-l ierte ! Acum nu o sa se mai simta singur , alături de iubirea vieţii lui” sau „Cu aceasta postare ţi s-a făcut un semn atât de singur ,şi ai plecat după iubirea vieţii tale Ileana odihna veşnică.” sunt mesajele postate de internauţi.

O altă persoană, Adrian Stan, a postat pe Facebook mai multe poze cărora le-a adăugat mesajul: „Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună! Odihneşte în pace alături de zâna ta!”. 

Doina Belu, naşa de cununie a Ilenei Ciuculete şi a lui Cornel Galeş, a oferit primele declaraţii.

„Din păcate, tot ce aflu îmi întăreşte convingerea că finul meu, Cornel Galeş, a murit. Erau trei în maşină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei şi el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în maşină, era în stare de şoc şi abia înţelegeam ce spune. Ne-au dat şi număr de cadavru, am rugat pe cineva care ştie spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu ştiu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

coral