Se inmultesc necunoscutele in cazul mortii lui Cornel Gales, despre care nimeni nu stie decat ca a murit in urma unui accident produs in Spania. Straniu este ca acesta nu doar ca a presimtit parca aceasta nenorocire, dar a lasat inclusiv un bilet ciudat in bucatarie, chiar inainte de a pleca de-acasa.

Chiar daca la inceput a parut o gluma proasta, iata ca moartea lui Cornel Gales a fost confirmata oficial, insa raman multe semne de intrebare referitoare la circumstantele in care s-a produs accidentul de langa Valencia (Spania).

Fostul sot al Ilenei Ciuculete a fost singurul care a murit, desi in masina se mai aflau alti doi barbati, iar unul este de negasit.

”Am aflat ca au fost trei persoane in masina, Cornel care a murit, un alt barbat care se afla in coma si o a treia persoana care este de negasit. Nimeni nu stie unde este. Politia nu vrea sa ofere momentan prea multe detalii, este un caz in cercetare. Nu pot da insa de fratele lui Cornel si fiica lui, nu stiu daca ei au aflat de accident ”, a declarat Doina Belu pentru CIAO.RO.

Un alt amanunt care poate schimba mersul anchetei in acest caz, dupa ce ieri relatam despre Cornel Gales ca si-ar fi presimtit moartea, il reprezinta un bilet pe care fostul impresar l-a lasat in urma lui, acasa!

”Cornel si-a lasat in bucatarie, pe borseta, scris pe o bucatica de hartie: ‘persoana de contact: nasa Doina’, si numarul meu de telefon. Asa a gasit si politia numarul meu si m-a sunat. Insa eu am crezut ca e o gluma proasta si am inchis.  si asa a sunat politia, prinrte acte, ea a crezut ca e o gluma proasta, a inchis telefonul. Au revenit printr-un translator si mi-au comunciat inclusiv numaruld e cadavru, iar atunci am inteles ca totul era real”, a explicat nasa lui Gales.

Tot ea este cea care a explicat cine s-a ocupat de fapt de toate cheltuielile privind repatrierea lui.

”Viviana (n.r. fosta lui iubita) nu a facut nicio cheta printre prietenii lui, ea a platit repatrierea, adica 3750 de euro. A reusit apoi sa intre si in apartamentul lui Gales. Pentru ca nu i-a placut nimic din ce a gasit in sifonierul lui, el avand doar haine sport, tot ea a mers si i-a cumparat un costum. A platit inclusiv locul in frigiderul in care este tinut pana va fi adus in tara”, a mai preciat Doina Belu.

coral