Cosmin Selesi, cunoscutul prezentator tv, nu o duce tocmai bine cu sanatatea zilele acestea! El s-a accidentat la schi, saptamana trecuta, atunci cand nevoia de putina adrenalina l-a impins pe partie.

Numai distractie nu a fost penytru Cosmin Selesi! Ba chiar cee ace si-a planuit s-a sucit cu 180 de grade, pentru ca a suferit o accidentare chiar grava, la munte. ”Cosmin are umarul si clavicula rupte. La schi, a cazut, iar acum spera la o recuperare rapida”, a spus un apropiat al vedetei. Motiv penytru care el si-a anulat toate spectacolele pe care le avea.

Accident de masina, in urma cu un an

Cosmin poate fi catalogat drept un om ghinionist. Chiar el povestea, anul trecut, ca a avut un accident de masina si ca automobilul in care se afla s-a rasturnat intr-un sant. „Am reusit sa ies dupa 20 de minunte. M-am rasturnat un pic cu masina in sant, de prost. Am tras un pic dreapta sa ii fac loc unei doamne, unei soferite si m-am dat de tot. Am scos masina de acolo”, a povestit Cosmin Selesi la TV.
Cum si-a castigat Cosmin Selesi existenta, inainte de a ajunge la tv

Acum este prezentator, dar si actor de teatru si film. Inainte insa, Cosmin Selesi a avut o slujba modesta. Vedeta a lucrat intr-un magazin de piese auto, dar pana sa faca  asta, se descurca facand „bisnita” la granita. Cosmin Selesi s-a nascut la Zalau. Tatal lui era actor, iar mama era merciolog. A venit in Bucuresti pentru visul de a deveni actor, iar inainte de acest lucru a facut bisnita peste granita, la unguri, pentru a-si castiga existenta.

„Am lucrat un an intr-un magazin de piese auto, dar inainte de asta, dupa terminarea liceului, faceam bisnita la unguri. Vindeam Rom, creme Nivea, mai faceam un ciubuc, pana m-am angajat la magazinul auto. Imi era prieten patronul si mi-a zis ca are nevoie de un om, iar eu m-am dus”, a marturisit Cosmin Selesi, pentru adevarul.ro.
Despre meseria de actor, Cosmin a marturisit ca nu se poate trai din ea: „Nici acum nu te poti intretine din teatru chiar daca au marit putin salariile. Nu, sub nicio forma, faceam ciubucuri. Era in functie de cei care faceau castingurile. Daca era cineva la agentia de casting care te placea, aveai noroc sa te cheme la casting, daca nu te placea, nu prindeai nimic. Cum se practica si acum. Sunt agentiile de casting care au 15-20 de actori si pe care ii roteste, nimic altceva. Daca ma intrebi pe mine, normal ar fi sa-i aduca unui regizor 50 de actori pe un rol”.

coral