Disputa de proportii la unul dintre cele mai urmarite reality show-uri, Ferma, de la Pro TV. Brigitte Sfat, fosta sotie a lui Ilie Nastase, si cantareata Claudia Pavel, alias Cream, si-au spus cele mai dure vorbe. Brigitte a acuzat-o pe Claudia ca ar fi avut relatii amoroase cu fostul ei sot, decedat in 2002. ”Este cea mai mare mizerie”, sustine Claudia.

”M-a razbunat, Domnul Iisus! Amin!!!”, ”Esti o c%$#a, esti o c%$#a!”, ”Este cea mai mare mizerie”. Sunt doar o parte din vorbele care s-au auzit in disputele dintre cele doua concurente!

Intre Brigitte Sfat si Claudia Pavel a inceput cearta inca de cand au intrat in competitie. Deranjata de afirmatiile facute de Brigitte cu privire la viata amoroasa a celebrei cantarete, aceasta i-a insirat ca pe portativ note dintr-un registru cu versuri de cartier.

“Auzi, golanca perversa, puscariasa, sa nu mai indraznesti sa vorbesti despre mine. Te transport direct la Spitalul 9, ca esti caz de psihiatrie. Domnul sa te binecuvanteze, amin”, a spus Cream.

A acuzat-o ca a fost amanta sotului ei!

Brigitte a acuzat-o pe Claudia ca ar fi fost amanta sotului ei, decedat in 2002. Pe vremea aceea, Claudia canta in trupa Candy si fusese invitata sa aiba un concert la clubul sotului fostei sotii a lui Ilie Nastase.

“Eu am cunoscut-o in Ferma, nu stiu absolut nimic despre ea. In momentul in care am iesit din ferma am aflat si eu ce spunea despre mine pentru ca ea, acolo, facea pe fata buna in fata mea. Niciodata nu ar fi avut curajul, tupeul, sa-mi spuna mie minciunile pe care le spunea pe la colturi. Saraca de tine, Brigitte, trebuie sa te duci la spitalul de nebuni, manca-ti-as gura ta, ca esti mitomana. N-am putut sa vad asemenea femeie bolnava. Mi-e mila de tine, fata.

Ca am fost cu sotul ei decedat, Dumnezeule, se invarte omul ala, saracul, in mormant. Dumnezeu sa-l odihneasca. Eu pe omul ala nu-l cunosc. Pe sotul ei, nici nu stiu cum il cheama.

Dupa ce am iesit din Ferma, am aflat ca acest om a murit undeva in 2002. Iar presupusa mea relatie cu acest om trebuia sa se intample inainte, adica, cand aveam vreo 15 ani, eram mare vedeta si aveam mare succes in trupa Candy. Ca sa spui o asemenea mizerie despre un copil mi se pare nu rautate, ceva ingrozitor.

Ca sa spui ca eu, la 15 ani, am avut o relatie cu un barbat insurat, este cea mai mare mizerie care s-a spus vreodata despre mine”, a mai spus Cream.

Dispute peste dispute

Pe langa legende, ar fi existat si un sambure de adevar. Brigitte l-ar fi „tradus” pe Ilie Nastase cu craiul de la Exatlon, Catalin Cazacu. Pentru acelasi barbat si Cream parea ca facuse o pasiune cam in acelasi timp cu Brigitte.

“Aici suntem trei femei care ne-am culcat cu fostul meu iubit, pentru care am divortat eu. Trei femei sunt. Claudia, Carmen si eu”, a aruncat “bomba” Brigitte Sfat.

“Hai sa nu luam de buna ce spune femeia asta”, a fost replica lui Cream.

In timp ce Brigitte varsa lacrimi pe canapea, Cazacu primea vizite de la Claudia. Tandreturile dintre ei se consumasera deja la Exatlon.

“Am vazut pe burtiera ca pe mine si pe Brigitte ne leaga Catalin Cazacu. E total fals, si este scris pe burtiera ca si cum ar fi ceva real. Poti sa spui ca ea spune chestia asta, nu ca este ceva real. Singurul lucru de care eu m-am luat de ea in Ferma a fost ca am auzit-o barfindu-ma, ca eu am venit in Ferma sa ma combin. Asta a fost singurul motiv pentru care eu m-am certat cu ea. Eu nu stiam despre aberatiile, Doamne, despre lucrurile grotesti pe care le spunea despre mine, nicio secunda nu am banuit ca ar putea sa spuna asa ceva despre mine”, a incheiat Cream. coral