Trupul neînsuflețit al unei femei din Florești, dată dispărută în urmă cu aproape două săptămâni, a fost găsit de polițiști în urma unor percheziții în județul Alba.

”La data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba. În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c.”, informează IPJ Cluj.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din  județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia. Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

coral