Vasile Tofan, in varsta de 75 de ani, si-a omorat cu sange-rece iubita, in urma cu doua luni. Barbatul si-a pierdut mintile atunci cand a auzit ca femeia ii reproseaza ca nu o satisface din punct de vedere sexual.

Cei doi se aflau in apartamentul batranului din Galati. La un moment dat, femeia i-a pus la indoiala activitatea sexuala, iar atunci acesta a prins chip de nebunie. A pus mana pe un cutit si a injunghiat-o de trei ori in ceafa, apoi i-a sectionat partial zona carotida, insa femeia a incercat sa se apere si nu a reusit sa finalizeze.

A mai injunghiat-o de patru ori, iar femeia s-a stins din cauza hemoragiei puternice, se arata in rechizitoriu, potrivit Adevarul.ro.

Barbatul i-a sectionat membrele si le-a pus in pungi de rafie, pe care le-a transportat cu autoturismul personal intr-un cimitir din zona, sperand ca nu va sesiza nimeni mirosul greu. Cateva zile mai tarziu, s-a dat de gol in privinta crimei, beat fiind, in fata unui prieten.

Vasile Tofan, in varsta de 67 de ani, risca sa stea in spatele gratiilor toata viata, daca va fi gasit vinovat pentru fapta sa.

coral