Un nou termen in cazul Magdalenei Serban, criminal de la metrou, s-a judecat la Curtea de Apel Bucuresti. Femeia a contestat condamnarea pe viata, pe care a primit-o in octombrie 2018.

Avocatul din oficiu a Magdalenei Serban a precizat, in fata instantei, ca daunele de 30.000 de euro pentru rudele Alinei Ciucu si pentru Anne Mary Costache sunt prea mari si, in opinia sa, ar reprezenta „o imbogatire fara justa cauza”. Aparatorul Magdalenei Serban spune ca 10.000 de lei ar fi de ajuns.

Ce le-a cerut magistratilor Magdalena Serban

Femeia a spus in fata judecatorilor ca nu merita inchisoare pe viata pentru crima pe care a comis-o si a cerut o condamnare mai blanda.Magdalena Serban, criminala de la metrou, a cerut azi doar 20 de ani de inchisoare in locul condamnarii pe viata pe motiv ca avea probleme psihice dar nu isi luase tratamentul. De asemenea, a sustinut si ca suma de 50.000 de euro pentru daune morale este prea mare, oferind in schimb 10.000 de lei.
Crima de la statia Dristor

Va reamintim ca pe 12 decembrie 2017, Magdalena Serban a socat milioane de oameni din Romania, dar si de peste hotare. Ea a aruncat-o pe Alina Ciucu in fata unui tren in statia de metrou Dristor. Victima era insarcinata si nici ea si nici bebelusul ei nu au avut nicio sansa la viata. Gestul socant al criminalei a venit la aproape cinci ore de cand, in statia Costin Georgian, a incercat sa o omoare in acelasi fel pe Alexandra Anne Mary Costache. Magdalena Serban este arestata din 13 decembrie 2017.

”Am inceput sa ma uit la mai multe persoane si vedeam negru in jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine si eu am impins-o. Finalul nu l-am vazut ca am plecat. A cazut pe sine. A incercat sa se ridice. Distanta era mai mare de 1.51 si nu se putea ridica. Cand era cazuta ea striga daca pot sa iau geanta. Era cu mainile intinse pe plafonul pe care asteapta calatorii si geanta era in una din maini. Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu stiu daca incerca sa se ridice. Nu am incercat sa o ajut pentru ca voiam sa plec. Numai de un barbat putea fi ridicata de acolo”, a explicat lucid femeia in fata magistratilor.

Intrebata de judecator daca a cautat un barbat care sa o ajute pe victima ei femeia a spus ca  nu pentru ca a plecat ca sa isi cumpere pantaloni.

coral