Gheorghe Dinca a fost uitat inclusiv de apropiati. Copiii i-au transmis ca nu vor sa mai auda de el in cazul in care ancheta, care este in plina desfasurare, il va gasi vinovat.

Gheorghe Dinca a ajuns cel mai hulit om din tara dupa ce a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu (15 ani) si Luiza Melencu (18 ani), iar apoi le-a ars cadavrele. Conform unor surse din preajma familiei, barbatul este ignorat inclusiv de cele mai apropiate rude. Sotia si copiii lui nu vor, pentru moment, sa mai auda de el. Cel putin pana cand, oficial, va fi anuntat daca le-a ucis sau nu pe adolescentele disparute.

“Il vor uita definitiv!”

Gheorghe Dinca este insurat de 42 de ani cu femeia alaturi de care a trait multi ani. Intr-un final, aceasta s-a mutat in Italia cu trei dintre cei patru copii pe care ii au impreuna. Presupusul criminal din Caracal a pastrat, totusi, legatura cu familia sa. Totul s-a “stins” insa dupa ce a izbucnit criza ororilor din Strada Craiovei 169.

“Fiica si baietii lui refuza sa-l viziteze in arest. Toti asteapta finalul anchetei. Daca va fi, in cele din urma, gasit vinovat, copiii nu vor sa mai auda de el. Il vor uita definitiv, i-au si transmis un mesaj scurt: «Sa nu ne mai cauti daca se va demonstra ca le-ai ucis pe cele doua fete». Acesta este motivul pentru care, momentan, Gheorghe Dinca nu a fost in contact cu copiii lui”, a precizat un apropiat al familiei lui Gheorghe Dinca.

Sotia i-a adus haine

Gheorghe Dinca nu a fost abadonat doar de copii, ci si de propria sotie. “A fost la el, i-a adus niste haine, si atat. La randul ei, asteapta finalizarea anchetei. Femeia este, pur si simplu, socata de ultimele evenimente”, ne-a mai dezvaluit sursa citata.

“As vrea sa-l privesc in ochi si…”

Totodata, fiica lui Gheorghe Dinca a declarat ca tatal ei nu a fost niciodata un om violent, de aceea familia a fost socata de acuzatiile care i se aduc.

“Nu a fost niciodata violent, sa ne bata sau sa-i rupa mamei o mana sau sa innegreasca un ochi. In ziua de azi nu mai bagi mana in foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere si al familiei, am fost foarte socati sa aflam aceasta fapta. Se pare ca, pana in momentul de fata, sunt indicii ca ar fi facut. Nu vreau sa ma gandesc ce simt parintii aia, pentru ca oricum sunt mai distrusi decat noi, sunt doua dureri diferite, a lor mai mare decat a noastra”, a spus Daniela Dinca.

Fiica principalului suspect al crimelor din Caracal spune ca vrea sa fie incheiata ancheta ca sa-si poata privi tatal: “As vrea sa-l privesc in ochi sa-l intreb sa vad daca a facut si daca s-a gandit o clipa la acei copii si la copiii lui. Mama e distrusa!”. coral