Acum câteva zile, Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase. Fostul mare tensimen a fost prezent la inaugurarea unei grădiniţe pentru micii gimnaşti, cu vârste între 3 şi 5 ani, care va funcţiona în cadrul Complexului Ion Ţiriac – Telekom Arena din Otopeni. Grădiniţa a fost inaugurată de Nadia Comăneci, mai ales că aceasta se va numi "GymNadia".

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase: “Primul număr 1 din istoria tenisului masculin a pus ochii pe câteva hostesse"

Năstase a ieşit imediat în evidenţă. “Primul număr 1 din istoria tenisului masculin a pus ochii pe câteva hostesse, a întreţinut atmosfera şi a glumit cu Ion Ţiriac. În timpul discursului, miliardarul a auzit scâncetul unui copil din sala de festivităţi”, a relatat Gazeta sporturilor.

Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase. Ion Ţiriac l-a ironizat pe Năstase

La eveniment, Cristi Borcea a fost batjocorit de Ilie Năstase. "Ilie, cred că e al tău! Sau nu, că tu nu mai poţi", a spus Ţiriac. Iar replica lui Nasty a venit din grupul marilor sportivi: "Pardon, e al lui Borcea, nu al meu!”, s-a mai scris despre episod, Năstase făcând aluzie la faptul că Borcea are mai mulţi copii cu mai multe partenere.

coral