News Flash:

Cristian Matei s-a intalnit cu comisarul european Corina Cretu

18 Noiembrie 2016
527 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Matei

 Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei s-a întâlnit cu Corina Crețu, Comisar European pentru Politici Regionale, joi 17 noiembrie 2016, la Comisia Europeana din Bruxelles, Belgia.

În cadrul întâlnirii au fost analizate posibilitățile de finanțare a priorităților investiționale ale municipiului, pentru perioada de programare financiară a Uniunii Europene 2014-2020. Discuțiile s-au concentrat atât pe proiectele deja depuse de municipalitate cât și pe cele care se află în pregătire și vor fi finanțate de Uniunea Europeană, ocazie cu care primarul Cristian Octavian Matei a primit aprecieri din partea înaltului oficial European, pentru eforturile depuse în vederea încadrării în termenele limită, într-un interval extrem de scurt de la preluarea mandatului, cât și pentru demersurile efectuate în vederea identificării surselor de finanțare pentru acoperirea nevoilor de investiții.

Comisarul european ne-a asigurat de sprijinul său pentru implementarea proiectelor cu finanțare europeană ce vor fi realizate la Turda. Doamna Corina Crețu și-a arătat întreaga deschidere pentru a sprijini eforturile municipalității inclusiv prin asigurarea de servicii de consultanță ale experților comisiei europene sub forma unor parteneriate susținute financiar de comisie.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cristian matei corina cretu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030844 (s)