Gabriela Cristea a devenit mamica pentru a doua oara, vedeta a nascut o fetita sanatoasa, care va purta numele Iris. Cristina Siscanu a fost printre primele persoane care i-a facut o vizita prezentatoarei tv, imediat dupa ce a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Sotia lui Madalin Ionescu i-a dis un buchet de flori de primavara si un mic cadou si a felicitate-o pentru minunea de fetita pe care a nascut-o. Cristina a facut o postare si pe retelele de socializare, unde a impartasit fanilor despre cum a decurs vizita la spital. „Iris este superba, Gabriela arata minunat. Nici nu ai fi zis ca suferise o interventie chirurgicala cu cateva ore in urma. Am facut planuri de vacanta cu fetele, am vorbit despre botez, iar Iris a dormit linistita … din cand in cand mai facea grimase … probabil cand nu era de acord cu ce discutam noi acolo.„, a transmis Cristina Siscanu.

Primele declaratii ale lui Tavi Clonda, dupa ce a devenit pentru a doua oara tatic

Tavi Clonda a marturisit ca au existat emotii in timpul nasterii, dar medicii si-au facut treaba excelent, fetita este sanatoasa, iar acum fetele se pregatesc de externare.

„Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui si ne-a placut foarte mult. Fetita este foarte bine, a papat. Gabriela trebuie sa inceapa mobilizarea dupa operatie. Este bine. Am depasit episodul Andreei Balan, am inteles ca este un caz unic. Am avut emotii diferite fata de la Victoria. Totul este bine, suntem fericiti. Cred ca marti sau miercuri va fi externata. A fost si Victoria la spital, o sa vina si azi, vrem sa facem cunostinta. Nu a bagat-o in seama pe Iris si pe drum jumatate de drum ii spunea numele, chiar daca nimeni nu ma crede”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

coral