Cristina Siscanu, una din prezentele controversate de la Survivor Romania dar si prima eliminata din echipa Faimosilor a facut unele dezvaluiri socante, la intoarcerea in tara.

Invitata la emisiunea FanArena, a vorbit despre tensiunile din echipa Faimosilor si a acuzat-o pe Elena Ionescu de egoism. Cristina a spus despre canareata ca este extrem de individualista, ca singurul scop al acesteia este de a castiga si nu este deloc empatica fata de colegii ei. Concurenta eliminata a dezvaluit ca Elenei nu ii pasa ca mancarea pe care o primeau in cadrul competitiei este limitata si fiecare avea o portie stricta, a acuzat-o ca are tendinta sa manance mai mult, sa isi depasasca ratia zilnica.

Cristina Siscanu a povestit in emisiune care au fost toate momentele in care Elena a exagerat si a aratat ca ii pasa doar de ea. „In noaptea in care Ruby s-a simtit foarte rau. Elena statea in picioare si a dat o replica neasteptata. Noi incercat sa gasim solutii sa o salvam pe Ruby, iar ea a spus ca: Asa sunt regulile, cine rezista bine, cine nu sa plece. Replica ei ni s-a parut inumana. Ea pare ca a venit doar sa mearga pana la capat.

Pe noi ne-a socat ce a zis Elena, pentru ca noi am incercat sa ne ajutam mereu. Ea a facut trei chestii deranjante. Faza cu Ruby, ca a spus ca despre asta este Suprevietuitor, trebuie sa rezisti. A mai fost incidentul cu orezul, ca a mancat mai mult, desi stia ca mancarea este cu portia. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de barbati care au venit pe insula.”, a povestit Cristina Siscanu.
Elena Ionescu, concurenta Survivor Romania

Elena Ionescu, una dintre cantaretele autohtone, ce se bucura de succes si de iubirea publicului. Ea si-a inceput cariera de la o varsta frageda, la doar sase ani a pasit prima data pe o scena. Tanara este licentiata in Jurnalism si a absolvit Scoala Populara de Arta, Sectia Canto si Teatru.

A fost pentru zece ani, vocea formatiei Mandinga, iar dupa despartirea de acestia si-a continuat cariera muzicala solo. Prin participarea la emisiunea Survivor Romania, Elena Ionescu a vrut sa isi demonstreze ca poate iesi din zona de confort si sa isi testeze limitele si rezistenta.

coral