Cristina Siscanu s-a intors in Romania, dupa eliminarea de la Survivor! Ea a fost asteptata la aeroport de catre sotul ei, Madalin Ionescu si fiica lor, Petra.

Cristina Siscanu a fost foarte fericita sa ii revada pe cei dragi dupa plecarea din Dominicana.

Ea este prima Faimoasa care paraseste reality-show-ul de la Kanal D. Din echipa Faimosilor a mai plecat si Augustin Viziru, dupa o accidentare.

Cristina Siscanu a fost eliminata de la “Survivor Romania”, dupa ce colegii ei din echipa Faimosii au propus-o spre eliminare alaturi de Elena Ionescu si Asiana Peng. “A fost o experineta interesanta, foarte intensa. Intr-adevar pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia sa ma descurc. Din pacate nu am reusit sa adun puncte. Eu sper ca vor reusi sa devina din ce in ce mai buni. Ma bucur ca am gasit oameni cu care am reusit sa leg prietenii si sper ca vor tine si dupa show-ul «Survivor». Am un amalgam de emotii, i-am indragit foarte mult, inainte nu-i cunosteam pe majoritatea, dar ne-am imprietenit. Trebuie sa ne despartim, asta e viata”, a reactionat Cristina Siscanu in cadrul ceremoniei de eliminare de la “Survivor Romania”.

“Sunt foarte mandru de sotia mea, de ceea ce a facut si pana unde a ajuns in competitie”, a spus sotul Cristinei, Madalin Ionescu.

coral