Divortata si cu doi copii minunati, Cristina Spatar a luat cel putin doua decizii importante pentru sufletul ei! Artista se muta impreuna cu iubitul sau in noua casa. Pentru locuinta mult visata de vedeta, ea a facut credit si, potrivit declaratiilor sale, va sta impreuna cu toata familia… adica, inclusiv partenerul sau de viata.

Cristina Spatar se muta impreuna cu iubitul misterios

Desi este intr-o relatie de trei ani, Cristina Spatar nu isi doreste sa dezvaluie identitatea barbatului care o face fericita si o sprijina dupa divortul dureros. “Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care sta in spatele acestui business, nu sunt singura, sefa mea de atelier si fetele. Iubitul meu este alaturi de mine de la divort. Mai avem putin si facem trei ani si ma intelege, ma sustine, ma suporta. El face constructii. Noi comunicam foarte mult si ne consultam. El a pornit un business cu putin timp inainte de al meu, dar nu a mers. Daca nu as fi avut un barbat langa mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibila si am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternica, zic eu. Daca maine ar fi sa o iau de la zero singura, stiu cu ce se mananca”, a declarat cantareata in cadrul emisiunii “Teo Show”.

Iubitul Cristinei Spatar nu are copii, insa se intelege foarte bine cu fetita si baietelul vedetei. “El nu are copii. Intotdeauna vorbeste la plural. Ii cunoaste pe copii, ii ajuta la lectii, se joaca. El ma ajuta din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericita”, a mai marturisit artista in cadrul aceluiasi interviu.

Cristina Spatar si-a facut credit pentru casa

Regina R&B-ului, asa cum a fost supranumita, a declarat recent ca si-a facut credit pe 10 ani ca sa isi ia o casa, in care va locui cu toata familia – multi au inteles ca inclusiv iubitul mai tanar cu 22 de ani va sta impreuna cu ea si copiii sai. In prezent, Cristina Spatar locuieste cu chirie intr-un apartament modest din Bucuresti.

“E adevarat ca imi doresc o casa mare si frumoasa. Fac un credit pe 10 ani, pe firma. Totul e frumos si bine. O sa ne mutam toata familia. Acum locuim intr-un apartament dragut. Ne facem casa. Nu trebuie sa avem unde sa face facem gratar si curte pentru copii. Albert vrea sa joace fotbal toata ziua”, a mai afirmat Cristina Spatar.

coral