News Flash:

Criza deseurilor din Cluj, rezolvata de autoritatile locale pe termen scurt

7 Iunie 2013
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
La sediul Palatului Administrativ (Sala mare) a avut loc vineri, 7 iunie a.c., in prezenta prefectului judetului Cluj, Gheorghe Ioan Vuscan, o intalnire de lucru pe tema situatiei depozitarii deseurilor la nivelul judetului Cluj.

La intalnire au fost invitati sa participe, alaturi de factori cu responsabilitate in domeniu, reprezentanti din partea Consiliul Judetean Cluj, Primariei municipiului Cluj-Napoca, comunei Feleacu, SC Salprest Rampa SA, respectiv Rosal Group.

In urma discutiilor, reprezentantul SC Salprest Rampa SA, care administreaza rampa de gunoi de la Pata Rat, a dat asigurari ca depozitarea deseurilor pentru judetul Cluj este solutionata pe termen scurt prin punerea la dispozitie de catre Primaria municipiului Cluj-Napoca a unei suprafete de teren de cca 4000 m2.

De asemenea, reprezentantii Primariei municipiului Cluj-Napoca si cei ai Consiliului Judetean au convenit sa urgenteze transferul dreptului de administrare a unei suprafete de cca 18 hectare si delimitarea exacta a perimetrului (conturului) astfel incat proiectul Sistemului integrat de management al deseurilor sa nu fie intarziat sau blocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

feleacu rosal group
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1010 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019910 (s)