Elena, fiica Loredanei Groza, are 21 de ani, dar ii calca repede pe urme mamei sale. Si nu in domeniul muzical! Ea lucreaza la un post de radio,  dar a fost si „tour manager” al spectacolelor celei care i-a dat viata. Si viata sentimentala este perfecta pentru tanara. Vara trecuta l-a cunoscut pe Jean Gavril.

Acesta este un cantaret celebru. Este si cel care a lansat piesa „Oh, Ramona!”. Elena i-a devenit, mai intai, producator, apoi, iubita.

Elena este foarte indragostita si i-a compus chiar o poezie iubitului. „Unde e iubirea ce mi-ai promis, s-a pierdut undeva pe la tine intre tocuri?/M-am saturat, dar cat sa te certi/Gusta-ti cuvintele inainte sa arunci cu sageti/Cat de naiv, sa te iubesc/Cu un clipit din gene imi schimbi intregul univers/Fericirea, fericirea mea n-a fost nicicand mai trista, iubire/Nici adevarul, adevarul tau n-a fost nicicand prea sincer/Asa ca spune-mi te rog! Unde-i iubirea ce mi-ai promis/S-a pierdut undeva pe la tine intre tocuri?/Si fericirea de care mi-ai zis/Mi-ai spart sufletul in o mie de cioburi”, sunt versurile Elenei.

Ce spune Loredana Groza

Loredana Groza a vorbit, in revista VIVA, despre relatia pe care o are cu Elena: “Ca mama sunt exact aceeasi persoana cum ma vedeti pe scena, nu cred ca am alte personalitati. In sensul ca sunt o mama cool, nonconformista si imi place sa cred ca nu sunt doar mama, sunt si sora, si prietena, in acelasi timp, cu Elena”.

 

coral