Simona Halep a revenit in Romania cu trofeul de la Wimbledon, mai exact o replica mai mica a originalului. Imbracata lejer, intr-un costum sport complet alb, Halep a fost intampinata de zeci de jurnalisti.

Dupa ce a stat de vorba cu presa si a oferit primele declaratii, Simona s-a urcat pe bancheta din spate a unui bolid de sute de mii de euro, condus chiar de proprietar, Ion Tiriac. Autoturismul face parte din colectia colectia modelelor de lux Rolls Royce Phantom, a celui mai bogat roman.

Masina rosie din „Colectia Tiriac”, Phantom VII, este primul realizat dupa ce BMW a achizitionat dreptul de a utiliza numele si sigla Rolls-Royce, in 1998. Din 2003, a fost singurul model produs de Rolls Royce pana in 2009, la lansarea lui „Ghost”. Phantom VII a revigorat brandul Rolls Royce ca producator de masini de lux.

Simona Halep, primele declaratii de la Aeroportul Otopeni

“Ii multumesc foarte mult domnului Tiriac pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat si voua, tuturor, pentru primirea calduroasa. Ma intorc cu drag, de fiecare data, acasa la mine.

O sa ma bucur cateva zile de acest trofeu, apoi o iau de la capat., Am invatat foarte multe de la Gheorghe Hagi, insa nu am avut nicio legatura directa cu el.

Sper ca pentru tanara generatie sa fiu o inspiratie, sa creada in ei. Nu a fost chiar atat de usor pe cat a parut, a fost meciul perfect, ziua perfecta , nu m-am gandit la scor, am vrut doar sa imi fac treaba.

Am primit un mesaj, chiar acum, cand am atereizat de la Klaus Iohannis, ii multumesc foarte mult. De fiecare data cand joc, simt ca publicul este cu mine“, a declarat Simona Halep.

coral