News Flash:

Cu PENOSIL nu puteti arunca banii pe fereastra, caci spuma poliuretanica GOLDGUN 65 va etanseaza perfect ferestrele

15 Mai 2018
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7729 RON (0.0000)
USD: 4.3160 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
PENOSIL GoldGun

Scurt profil al unui brand şi al produselor sale

Realizarea unei bune etanşări a ferestrelor casei dumneavoastră şi, prin aceasta, realizarea eficientizării energetice a casei (apartamentului) nu este o operaţie tehnică minoră precum pare, de ea depinzȃnd confortul, cheltuielile, liniştea vieţii dumneavoastră în interiorul casei mai vechi, noi ori aflată în construcţie. Din cauza ferestrelor prost izolate se pierde energie valoroasă neutilizată. Iar plata nu aşteaptă, banii trebuie depuşi obligatoriu la ghişeul poştal sau la cel electronic.

PENOSIL, brandul principal al Wolf Group, vine în sprijinul dumneavoastră cu cele mai bune soluţii în domeniul montajului şi etanşării de uşi şi ferestre, produsele sale, comercializate în 70 de ţări din întreaga lume, acoperind la cel mai înalt nivel necesităţile dumneavoastră profesionale sau casnice.

O bună etanşare a ferestrelor şi uşilor folosind tehnicile şi produsele de etanşare ale PENOSIL (unul dintre liderii mondiali în domeniu, care deține şi linie proprie de producție a benzilor expandabile, ce reprezintă o soluție de top pentru realizarea de clădiri eficiente energetic) elimină pentru totdeauna problemele legate de necorespunzȃtoarele izolări termice, impermeabilităţi la aer și impermeabilităţi la intemperii.

Despre algoritmul unei soluţii constructive de eficientizare

Ca paşi de lucru şi ca viziune în întregime a problemei trebuie specificat că: 1) în primul rȃnd este esențială instalarea corectă și cu soluții performante a feretrelor, şi aici vorbim despre sistemul de tȃmplărie şi despre montaj, iar 2) în al doilea rȃnd, utilizarea pentru montaj şi etanşare a unui produs adecvat, iar referitor la aceasta, utilizarea unei spume aleasă la întâmplare nu poate asigura eficiența energetică a rosturilor.

Podul termic reprezentat de zona ferestrelor (mai ales rosturile unde s-a instalat fereastra) reprezintă o zonă critică la o clădire. Pentru asigurarea unui transfer termic cât mai redus (transmitanța termică U cât mai mică însemnând eficiență energetică mare), soluția completă este reprezentată atȃt de folosirea la montaj a unei spume poliuretanice de calitate (conductivitate termica redusă), cȃt şi a benzilor expandabile şi/sau a benzilor de etanşare la interior şi exterior.

În felul acesta se realizează o bună etanșare a rostului, se controlează schimbul de vapori de apă (la interior și exterior) și se protejează miezul de spumă din interiorul rostului, care, în cazul unui montaj necorespunzator, se macină, iar transferul termic prin acea zonă crește foarte mult.

Iar importanţa şi complexitatea subiectului rosturilor ferestrelor la o casă, la o construcţie este ştiută: • rosturile trebuie să fie bine etanșate pentru ca circulaţia aerului și pierderile de căldură să fie evitate; • rosturile trebuie să fie etanșe la vaporii de apă pentru a proteja structura clădirilor de umiditatea excesivă, care poate dăuna acestora și poate facilita apariţia mucegaiului; • rosturile trebuie să se asigure îndepărtarea umidităţii accidentale din structură; • rosturile sunt printre structurile care trebuie să asigure protecţia împotriva condiţiilor de vreme din exterior, cum ar fi razele UV, ploaie, vânt etc.; • rosturile trebuie să evite punţile de aer rece; • rosturile trebuie să fie rezistente la mişcările de structură; în final, rosturile trebuie să asigure şi funcţia estetică, atȃt la interior, cȃt şi la exterior.

La punctul 1), montajul efectiv, PENOSIL intervine prompt în ajutorul dumneavoastră cu tehnologia de montare a ferestrelor 3+1, tehnologie care vă permite o economisire maximă a energiei, protejează îmbinarea care înconjoară fereastra, precum şi structura portantă a casei împotriva impactului condiţiilor meteo şi a umidităţii interioare datorită unei rezistenţe termice ridicate.

Pȃnă aici lucrurile au fost explicate şi sunt limpezi. Dar de aici încolo?

Nu intraţi în panică, nu este cazul. Căci PENOSIL vine să ofere cea mai eficientă continuare pentru soluţionare optimă a necesităţii dumneavoastră. Adică cu soluţia pentru punctul 2), şi aceasta nu poate fi decȃt una singură: GOLDGUN 65 – spuma poliuretanică cu cea mai înaltă calitate stabilă şi debit crescut (cu 30% mai mare decât la spuma obişnuită), potrivită chiar şi pentru cei mai exigenţi utilizatori şi pentru condiţii dificile.

Despre caracteristicile spumei poliuretanice GOLDGUN 65

Trecerea în revistă a caracteristicilor tehnice ale excepţionalului produs este esenţială pentru înţelegerea eforturilor pe care specialiştii PENOSIL le-au depus pentru fabricarea unui produs cu asemenea performanţe: începȃnd de la structura ei foarte uniformă şi densă şi caracteristica adecvării suple la diferite condiţii, trecȃnd prin întărirea rapidă, post-expandarea redusă, dozarea precisă şi posibilitatea utilizării economice, şi ajungȃnd la puternica aderenţă, aplicarea cu pistol şi sfera largă a domeniilor de utilizare: lucrări voluminoase cu un consum ridicat de spumă, lucrări de înaltă calitate, instalarea şi izolarea uşilor şi ferestrelor, fixarea panourilor de perete, umplerea găurilor şi spaţiilor, izolarea rosturilor, izolarea termică şi fonică.

Iată calităţile şi avantajele reale ale unui produs de top: GOLD GUN 65, oferit de PENOSIL !

După cum se ştie, o importantă cauză a pierderii de căldură este transferul termic defectuos, ca rezultat al unei proiectări greșite sau a producerii greşite a unor elemente de construcție. Acest fenomen se manifestă prin pierderi de căldură, creșterea umidității și apariția mucegaiului. Ferestrele și ușile reprezintă zone de transfer termic semnificativ. De aceea este important ca acestea să fie montate și etanșeizate corect pentru evitarea multor greșeli. Una dintre cele mai frecvente greșeli este alegerea unui material de etanșare nepotrivit, care nu conferă o barieră termică.

PENOSIL GOLD GUN 65, spuma poliuretanică de randament este soluția perfectă pentru construirea cu eficiență termică. Ea asigură transferul termic în mod eficient și permanent. Rezultat al eforturilor cercetătorilor şi specialiştilor Wolf Group, distribuit de PENOSIL (brandul să principal), calitățile înalte ale produsului de etanşare au fost confirmate de către centre de cercetare acreditate.

PENOSIL şi dezvoltarea de soluţii premium

"În ultimii trei-patru ani am remarcat creşterea gradului de interes al beneficiarilor finali pentru produse de înaltă calitate şi sisteme de montaj profesional, ceea ce ne-a determinat să ne axăm pe dezvoltarea de soluţii premium, care să atingă performanţe de top în eficienţa energetică. Wolf Group reuneşte activităţile companiilor Krimelte (Estonia), unul dintre liderii producătorilor europeni de materiale şi produse chimice pentru construcţii şi Olive Quimica (Spania), producător de etanşanţi şi adezivi profesionali, cu 40 de ani de experienţă pe piaţa europeană, deţinȃnd fabrici în Estonia, Spania, Rusia şi Brazilia, cu subsidiare sau activităţi de distribuţie în peste 80 de ţări", precizează Sebastian Cȃrstoiu, Country Manager al PENOSIL, în legătură cu strategia actuală a companiei şi cu trendul actual de consum.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 34 queries | Mysql time :0.050739 (s)