News Flash:

Cu sucul natural din imagine, stors in casa, scapi de bolile de ficat, plamani, reumatism si diabet – Inlocuieste multe pastile, uite ce este in pahar

6 Iunie 2018
2099 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
suc de cartofi

Cartofii reprezinta a patra sursa de energie alimentara dupa orez, grau si porumb.

Cartofii sunt cele mai populare legume din lume, fiind cultivati in peste 120 de tari si consumati zilnic de peste un milliard de oameni.

Sucul crud de cartof trateaza aciditatea gastrica si ulcerele, avand un efect calmant si cicatrizant asupra mucoaselor digestive. Este emolient, bun diuretic si antispasmodic.

Fibrele, potasiul, vitamina C si vitamina B6 din cartof, impreuna cu lipsa sa de colesterol, sustin sanatatea inimii.

Cartoful este o sursa excelenta de carbohidrati, prezenti sub forma de amidon.

Este eficient in tratarea arsurilor, degeraturilor, crapaturilor pielii, ulceratiilor si edemelor pleoapelor.

Iata cum se prepara sucul minune: mai intai curata de coaja cartofii si spala-i foarte bine, dupa care da-i pe razatoare si pune-i la fiert.

Ulterior ii poti stoarce cu ajutorul unei panze. Trebuie sa tii cont ca, pentru obtinerea unui pahar de suc este de nevoie de 4-5 cartofi mari.

Pentru un gust mai bun, poti adauga in acest suc zeama de lamaie si o lingurita de miere. Consuma un pahar pe zi, timp de o saptamana; la final vei observa ca simptomele bolilor au disparut.

Putina lume stie dar acestia pot trata cu succes bolile de plamani, afectiunile respiratorii si ale ficatului, reumatismul si diabetul zaharat.

De exemplu, sucul crud de cartofi este folosit in tratarea aciditatii gastrice si a ulcerelor, avand un efect calmant si cicatrizant asupra mucoaselor digestive.

Cartoful a fost descoperit in Peru si introdus apoi in Spania si Italia. In timpul foametei, francezii l-au adoptat in bucatarie si i-au recunoscut proprietatile alimentare.

Exista diferite feluri de a prepara cartofii: piure, copti in coaja, fierti sau in abur, cartofi prajiti sau chipsuri, taiati cubulete si copti, fierti cu smantana, fierti in tocanita, rasi si prajiti sau facuti galuste. Fiecare tara a dezvoltat retete specifice, cum ar fi: peste pane cu cartofi prajiti sau Fish & Chips, mancarea simbol a Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord sau omleta cu cartofi in Spania.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019906 (s)