In 2017 deveneau parinti, in 2018 se desparteau, in 2019 se pregatesc de nunta! Incurcate sunt caile iubirii pentru Liviu Varciu si Anca Calin, dar se pare ca, intr-un final, duc la altar!

Atitudinea lui Liviu Varciu s-a schimbat radical de cand s-a intors in bratele mamei fetitei lui, Anda Calin. Actorul este mai romantic ca niciodata. Si a trecut peste teama lui paralizanta de avion, care-l facea sa evite calatoriile peste hotare, pentru a-i darui iubitei o vacanta de vis in Ayia Napa, Cipru, de ziua ei.

Cei doi au fost insotiti de o gasca de prieteni. Cu ei au petrecut, cu ei au ciocnit paharele de sampanie de ziua Andei si cu ei s-au plimbat pe iaht, iar Liviu a uimit tot sejurul prezentand-o si alintand-o pe frumoasa bruneta ”sotia mea”.

Vrea liniste si stabilitate

Conform apropiatilor, Anda nu putea fi mai fericita de cum s-au schimbat lucrurile in viata ei! Tanara abia asteapta sa imbrace rochia de mireasa si oficial. Asta dupa  ce a purtat-o de mai multe ori in diverse prezentari de moda.

Totodata, de dragul lui Varciu si pentru linistea familiei, Anda este dispusa sa renunte la viata publica si tot timpul sa si-l dedice actorului si fiicei lor, Anastasia. La schimb, i-a cerut lui Liviu sa-i ofere liniste, stabilitate si sa se poarte ca un sot adevarat, asumandu-si responsabilitati.

coral