Nu mai este prezenta in politica romaneasca, insa viata merge mai departe. Si, chiar daca te cheama Elena Udrea, activitatile gospodaresti isi cer, cotidian, drepturile. Iar Elena Udrea a fost surprinsa… facand piata.

Dupa ce a revenit in Romania, Elena Udrea a preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor. Chiar daca unora dintre vanzatori nu le venea sa creada, Elena Udrea a facut turul tarabelor – avand pe brat o geanta care are un pret considerabil, aproximativ 5000 de euro, sustine click.ro – si incaltata cu botine rosii care au atras toate privirile. Multi au fost de parere ca o astfel de tinuta nu ”merge” cu ”piata”, insa Elena Udrea a fost atenta doar la lista de cumparaturi. Printre altele, Elena Udrea a cumparat mere, struguri, kiwi, banane, portocale si mango.

Elena Udrea: ”Vreau sa-mi cresc copilul Acasa!”

Dupa ce s-a intors din Costa Rica, Elena Udrea a postat – pe pagina de Facebook – un mesaj in care a explicat care au fost unele dintre motivele revenirii pe plaiurile natale.

„Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si inchiderea procedurii de extradare.  Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate.

Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul in care sa ma pot intoarce. Vreau sa imi cresc copilul Acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare.

coral