Loredana Chivu se afla de cateva zile intr-o vacanta in Marea Britanie. Cand nu se distreaza cu una dintre prietenele sale, apetisanta blonda face shopping in magazinele de lux din Londra. Si, asa cum si-a obisnuit fanii, ea ii tine la curent cu locurile pe care le frecventeaza sau activitatile pe care le face zi de zi.

Cum a aparut imbracata Loredana Chivu ieri, pe o strada din Londra

Fosta asistenta TV a facut publica o poza prin intermediul carora le-a dezvaluit ce tinuta a avut cand a mers la cumparaturi. Cu un trup fara imperfectiuni, Loredana Chivu a imbracat un trening alb cu negru, mulat pe corp la care si-a asortat o pereche de pantofi sport cu talpa inalta. Cu parul lasat pe spate si ochelari de soare negri, diva sexy a fost complimentata de numerosi fani, iar unul dintre ei a invitat-o in Stratford.

“Cea mai frumoasa ”, “Superba ”, “Hai in Stratford, in cat timp ajungi?” sunt trei dintre comentariile lasate de fani.

Loredana Chivu, fosta asistenta TV

Loredana Chivu (29 de ani) se ocupa cu modellingul, iar in urma cu cativa ani, facea echipa cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderata de Dan Capatos. In 2006, ea a urcat prima data catwalk-ul scolii de modelling care i-a apartinut lui Carmen Plesea. Ulterior, ea a apelat la numeroase operatii estetice, care au transformat-o foarte mult. Intr-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre interventiile facute in cabinetele medicilor esteticieni.

“Aratam altfel (n.r.: la varsta de 16 ani), trasaturile sunt aceleasi, dar consider ca am evoluat in bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru ca nu voiam sa ma dau cu gloss intruna. Arata mai bine asa. Toate femeile fac schimbari daca simt. Am trei interventii la sani, primele silicoane au fost un esec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul asta stau bine. La buze am injectii, ale mele sunt permanente, nu trebuie sa le refac periodic”, a declarat Loredana Chivu in cadrul unui interviu oferit in 2016.

coral