Un gainer de calitate te ajută să construiești masă musculară, oferind corpului o cantitate impresionantă de nutrienți de cea mai înaltă calitate (proteină din ou, cazeină, creatină, taurină, vitamine și minerale). FIT4PRO propune o gamă completă de gainere care susțin construirea masei musculare, dar și intensificarea forței și creșterea în greutate. Produsele noastre sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor.

GAIN BOLIC – OLIMP GAIN BOLIC 6000 – 1kg este un mix de pulbere cu proteine și carbohidrați conceput pentru persoanele care fac efort intens, în special pentru sportivii de performanță. Acest gainer reprezintă un amestec de carbohidrați și proteine care susține creșterea și menținerea masei musculare, îmbogățit cu cantitățile potrivite de creatină monohidrat și taurină. Consumul de creatină contribuie la creșterea capacității fizice în timpul exercițiilor scurte și intense.

PROFI MASS de la OLIMP este un supliment alimentar profesional ce susține creșterea masei musculare, bazat pe o formulă avansată de carohidrați, ce folosește un lung lanț de maltodextrine precum și particule mari de amidon de porumb ceros, cu indice glicemic scăzut.  Aportul de vitamine atent selecționate garantează intensificarea efectului anabolic ce rezultă din prezența unei concentrații mari de aminoacizi și carbohidrați. În plus, efectul anti-oxidant oferit de unele vitamine ajută la menținerea unui nivel scăzut de radicali liberi ce se creează în celulele musculare în timpul efortului fizic intens.

CELL MAX din gama Victory este considerat cel mai complet volumizator muscular de pe piață. Cell Max conține ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru ca dumneavoastră să obțineți rezultatele dorite în sala de antrenament.  Combinația unică a acestui volumizator- creatină monohidrat (100% creapure), L-glutamină, vitamine și BCAA – susțin o absorbție rapidă a nutrienților și oferă eficacitate maximă.

Gainerele propuse de Fit4Pro Sports Nutrition sunt produse esențiale pentru cei care îți doresc să obțină intensitatea maximă la fiecare antrenament. Suplimentele noastre reduc timpul de recuperare post workout, ajută la decongestia musculară, mențin nivelul de energie constant și oferă substanțele nutritive necesare mușchilor dumneavoastră !

Paradiz studio

coral