Toată lumea îl știe pe Florin iersic, dar puțini sunt cei care știu cum arată soția lui, Anna Torok.

De-a lungul vieții, Florin Piersic a frânt numeroase inimi, a trăit povești de iubire demne de scenariul unui film de Oscar, iar acum, la 83 de ani, marele actorul o are alături de el pe cea de-a treia soție, Anna Torok.

Florin Piersic și Anna Torok, o fostă contabilă, s-au întâlnit pentru prima dată într-o aeronavă, în urmă cu mai bine de trei decenii. Din acea zi, soarta nu i-a mai despărțit niciodată, iar împreună au depășit o mulțime de obstacole de-ale vieții. Anna Torok a devenit soția actorului Florin Piersic în 1993, după ce au mers în fața unui ofițer de stare civilă. Astăzi, la 26 de ani de la cununia lor civilă, Florin Piersic îi poartă acelaşi respect şi o iubire infinită soţiei sale, Anna Torok.

Partenera de viață a îndrăgitului actor a preferat să ducă o viață liniștită și să stea cât mai mult timp departe de camerele de filmat și aparatele de fotografiat. Anna Torok și Florin Piersic locuiesc într-o casă cochetă, aflată pe malul Someşului. “Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, a povestit actorul într-un interviu acordat jurnaliștilor de la revista AS.

În ciuda faptului că timpul și-a pus amprenta asupra ei, Anna Torok este o prezență la fel de frumoasă ca-n tinerețe.

coral