In 1998 si 1999, Elena Carstea a adoptat doua fetite abandonate de familii in orfelinate din Romania.

Amandoua s-au mutat cu ea in SUA, iar acum sunt mari, frumoase, iar mama este foarte mandra de ele.

Dupa mai multe avorturi, Elena Carstea nu a putut face copii

Inainte de 1989, Elena Carstea a suferit mai multe avorturi, care nu au ramas fara urmari. „Am facut intreruperi de sarcina, pentru ca era pe vremea lui Ceausescu si nu puteai sa ai copii la 20 de ani, pentru ca era o inconstienta. De atunci, nu am mai putut face copii. Eram mica si proasta. Mai tarziu, cand aveam 30 de ani, am ramas insarcinata, dar nu am putut tine sarcina”, a declarat Elena Carstea.

Asa se face ca, la 35 de ani, artista a decis sa infieze doua fete, pe Sanda si Adriana.
Elena Carstea este agent imobiliar in SUA

Dupa mai multi ani, artista a decis sa se mute impreuna cu cele doua fete, in SUA, in cautarea unei vieti mai bune. S-a casatorit cu un american, Glenn Muttart, si si-a luat licenta de agent imobiliar. Ea lucreaza in zona Palm Beach, Florida, si este unul din cei mai buni agenti imobiliari – foarte muncitoare, capabila sa rezolve orice problema a clientului.

Sanda si Adriana au ales cariera militara

Sanda a terminat liceul si, a fost plecata doi ani la rand, in armata americana, unde a facut fata cu brio antrenamentelor dure. Acum si sora ei mai mica, Adriana, a imbracat uniforma militara. Mai are putin pana termina liceul, dar pare ca va face si ea cariera in armata. Dupa obiceiul american, ambele fete au lucrat de la varste fragede pentru a-si castiga banii de buzunar. Sanda a lucrat intr-o parcare, in timp ce Adriana a fost baby-sitter.

coral