Dupa divortul de Razvan Simion, Diana s-a retars din lumea reflectoarelor si s-a mutat in Timisoara impreuna cu cei doi copii ai sai. Iata cum arata acum fosta sotie a matinalului.

Diana Simion s-a retras in orasul ei natal, impreuna cu cei doi copii, dupa divortul de Razvan Simion, dar nu a stat deloc degeaba. Ea a construit de la zero o vila imensa in care s-a si mutat de curand. Atunci cand au divortat, Razvan si Diana Simion au impartit imobilele, ei i-a ramas casa din Corbeanca, iar lui cele doua apartamente din Bucuresti. Diana Simion a stat o perioada cu chirie in Timisoara, dar apoi a decis sa vanda vila din Corbeanca si sa investeasca banii intr-o noua casa.

Acum, Diana isi vede linistita de viata. Fosta sotie a sui Razvan Simion are grija de cei doi copii si radiaza de fericire in preajma lor.

Diana si Razvan Simion au divortat in urma cu trei ani

In urma cu trei ani Razvan Simion si-a facut bagajul si a parasit caminul conjugal pentru a incepe o viata noua alaturi de Lidia Buble. Desi parea ca atunci a inceput idila, lucrurile trenau deja de jumatate de an. Apropiati ai familiei au dezvaluit faptul ca aventura matinalului s-a consumat timp de sase luni in paralel cu mariajul, care nu parea deloc in impas, asa cum s-a speculat, fiind presarat cu nenumarate vacante in doi si in patru, cu Diana si copiii.

Casnicia lui Razvan Simion cu Diana a durat 15 ani. Interactiunea dintre Lidia si Razvan s-ar fi produs pe 25 septembrie 2014, iar cea care a facut primul pas ar fi fost cantareata.

coral