A venit ziua cea mare pentru Andreea Balan si George Burcea. Cei doi indragostiti vor spune “DA” in fata lui Dumnezeu si o vor crestina pe micuta Clara intr-un cadru de poveste.

Mai sunt doar cateva ore pana cand Andreea Balan si George Burcea isi vor oficializa relatia in fata lui Dumnezeu. Emotiile sunt pe masura, mai ales ca si micuta Clara v-a avea parte de un moment important in viata sa: crestinarea.

Toate momentele au fost pregatite si calculate cu exactitate de frumoasa artista, care a vorbit la superlativ despre petrecerea care v-a urma. Tinutele au avut de asemenea un rol foarte important in aceasta zi si cum era de asteptat, Andreea le-a ales pe masura. Mai exact rochiile, care vor fi trei la numar.

Trei rochii de mireasa cu poveste

Andreea Balan a anuntat ca la nunta ei cu actorul George Burcea nu va purta o singura rochie de mireasa, nici doua, asa cum se procedeaza in ultima perioada, ci trei. Artista a dezvaluit cateva detalii despre fiecare dintre ele si chiar a facut publice imagini din timpul probelor pentru a-si alege minunatele rochii.

”Voi avea trei rochii si toate vor fi facute de Otilia Brailoiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va incadra in conceptul nuntii noastre: «Nunta si Botez in Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Imi doresc ca piesele vestimentare sa fie decoltate, cu volum si fluturasi si sunt sigura ca aceste elemente le voi regasi.

Prima rochie, care va avea o trena imensa, va fi extrem de frumoasa si speciala, pentru ca pe fusta vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul catre celalalt, dar si datele de nastere ale fetitelor noastre. A doua rochie va fi, in schimb, foarte potrivita pentru vals fiindca, dansatoare buna fiind, trebuie sa existe un vals foarte frumos. Si atunci, si rochia va trebui sa fie pe masura. Iar a treia rochie este o surpriza”, a declarat Andreea Balan.

coral