Acum cinci ani, Cameron Diaz a decis să nu mai joace în niciun film. Însă paparazzi sunt și acum pe urmele ei, iar cele mai recente imagini cu ea sunt de zilele trecute, când a mers la cumpărături, în Beverly Hills. Ea a mai apărut în public și luna trecută, alături de soțul ei, pe o plajă din St. Tropez.

De fiecare dată, actrița a fost discretă și nu a dorit să atragă atenția, însă nu a putut să treacă neobservată. La 47 de ani, pare să-și fi pierdut strălucirea de altădată. Fără machiaj și cu rochii largi, Cameron arată ca o femeie obișuită, și nu a ca o divă de la Hollywood.

Despre motivele dispariției sale din showbiz, actrița spunea că vrea un timp doar pentru ea. ”Am devenit cunoscută la 20 de ani, adică acum mai bine de 25 de ani. Asta înseamnă mult timp. Am dăruit fanilor peste jumătate din viața mea, iar acum cosider că e OK să-mi acord timp și mie însămi, că e timpul să-mi reorganizez viața și să decid eu când și cum voi reveni pe marile ecrane. Dacă voi reveni”, spune Cameron într-un interviu.

coral