In timp ce multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc aleg sa isi mareasca sanii, sunt si cateva exceptii, care isi doresc opusul! Printre acestea se numara si Carmen Serban, care a decis sa isi faca o interventie chirurgicala de micsorare a bustului.

La finalul lui 2018, cantareata s-a lasat pe mainile unui medic estetician pentru un lifting facial, dar si pentru o operatie de rinoplastie, urmand ca, la inceputul anului, sa isi micsoreze sanii. Desi se declara extrem de multumita in urma interventiilor estetice pe care le-a suferit, Carmen Serban s-a schimbat semnificativ.

O aparitie neasteptata

Vedeta a coborat din masina si parea destul de abatuta sau poate doar o deranja soarele, deoarece nu purta ochelari de protectie. Dupa ce a inchis autoturismul si a verificat portierele, a plecat spre sediul Pro TV. Artista nu era la fel de aranjata ca atunci cand apare la televizor. Parul, care nu parea proaspat coafat, l-a prins cu un accesoriu, sa nu o incomodeze, iar machiajul era aproape inexistent. Cantareata purta o pereche de pantaloni albi, bluza neagra, iar in picioare avea o pereche de slapi.

“Recuperarea nu e chiar asa cum se vede la televizor”

Probabil ca in ultimele luni nu i-a fost foarte usor. Chiar ea marturisea, la scurt timp de la operatia de micsorare a sanilor, ca recuperarea este destul de dificila. “Sunt foarte multumita. Am plecat de la o operatie de deviatie de sept (…). Am zis sa fac acum iarna, cand nu sunt foarte multe cantari, micsorarea, ridicarea si egalarea sanilor. Sunt foarte multumita. Eu am spus ca poate ar trebui sa-mi bage putin silicon, dar medicul a zis ca natura a fost atat de generoasa.

Recuperarea nu e chiar asa cum se vede la televizor, ca, vezi Doamne, apari in doua, trei zile si aia e. Era necesar pentru mine, eram un pic complexata si ma durea coloana. Ma simt bine si arata foarte bine cicatricile. Sunt convinsa ca peste sase luni nu se vor mai vedea deloc. Croitorul a cusut bine. Aveam haine pe care nu le purtam din acest motiv, aveam bustiera prea mare”, a declarat indragita artista la vremea respectiva.

Dupa cate derapaje isi paraseste Carmen Serban iubitul: ”Nu mai are rost sa continuam!”
Carmen Serban a spus-o, inca o data, ca nu este adepta casatoriei, ci a unei relatii bazate pe respect, intelegere si incredere. Cantareata de muzica de petrecere a dezvaluit cate greseli trebuie sa faca partanerul de viata pentru a-l parasi. Si e chiar indulgenta!

Vedeta nu se sfieste sa vorbeasca despre relatiile ei, dar si despre momentele dificile din viata.

coral