Diana Belbita si-a atras o multime de like-ri din patea internautilor dupa ce s-a afisat imbracata in rochie si machiata ca la carte.

Pe Diana Belbita fanii o stiu imbracata in tinute sport sau in costumele de concurs pe care le poarta in ringul de lupta.

Vedeta i-a lasat masca pe admiratorii ei de pe retelele de socializare dupa ce a publicat doua fotografii in care apare imbracata in rochie.

La petrecerea care a urmat dupa incheierea show-ului Ferma, acesta s-a dsitrat alaturi de colegi la un restaurant. Diana Belbita a aparut la petrecere imbracata intr-o rochie asimetrica, de culoare neagra, care i-a scos in evidenta formele. Tinuta a fost accesorizata cu o pereche de sandale negre cu toc cui.

Diana Belbita a fost machiata si coafata impecabil.

„Si da… uneori arat ca o femeie.. ?‍♀️?”, a scris Diana Belbita in dreptul fotografiilor.

„Fara cuvinte”, „Esti superba”, „Frumoasa foc”, „O fata de nota zece, are toate calitatile”, „Cata eleganta”, „Frumusete rara”, au complimentat-o fanii pe sportiva.

Face sport de la 12 ani

Diana a inceput sa faca sport la 12 ani, practicand judo-ul. A inceput antrenamentele la Palatul Copiilor din Strehaia cu antrenorul Ilie Gadea, care a initiat-o si in kickbox. La varsta de 15 ani s-a mutat din orasul natal, Strehaia in Drobeta Turnul-Severin pentru a-si continua antrenamentele alaturi de Sensei Constantin Mitroi. A fost atrasa ulterior de o ramura mai dura a sportului si a decis ca in primavara anului 2015 sa intre in cusca.

In aprilie 2012 a castigat Gala K1 de la Szeged. In vara anului 2013, Diana Belbita s-a impus in Budapesta. In gala intitulata „Luptatori in cusca” Diana era legitimata la Kokyo Dojo Drobeta Turnu Severin unde s-a impus la puncte in prima lupta, in care a intalnit o slovaca, iar in finala a invins-o prin KO in prima repriza pe reprezentanta tarii gazda.

In martie 2016, pentru a se pregati la un nivel inalt in cariera sa MMA, Diana a decis sa se mute la Oradea, unde se pregateste la Centrul de Arte Martiale Mixte Alexandru Lungu, alaturi de „Muntele Bihorului” si Ioan Branza. Pe 1 octombrie 2016 Diana a luptat in Zielona-Gora (Polonia) si a castigat in fata reprezentantei tarii gazda, poloneza Katarzina Lubonska. Reusita din acea lupta a trimis-o direct in meciul pentru centura KSW.

Pe 27 mai 2017 s-a luptat cu brazilianca Ariane Lipski, care, in ultimele sase meciuri, isi invinsese adversarele prin KO. Meciul a fost pierdut de Diana Belbita. A avut meciuri in ambele stiluri de lupta si, dupa mai multe competitii, a fost selectata in lotul national „Unifight”, un sistem complex de lupta similar cu cel din Mixed Martial Arts. Diana Belbita a castigat titlul de campioana nationala in Unifight si apoi doua titluri de campioana europeana in acelasi stil. Este multipla campioana nationala la Budokai si castigatoare a altor medalii, atat interne, cat si externe (Szeged, Budapesta – aur), in turnee de K-1 si MMA. A castigat si un meci in care a avut ca adversar un barbat. coral