Mihaela Borcea este acum mai fericita niciodata: are succes pe plan profesional, dar si pe plan sentimental. Recent ea a fost intr-o vizita in China alaturi de partenerul spu de viata Sorin Rap.  Fiind membra a „Asociatiei China-Romania pentru promovarea comertului international si economiei”. Mihaela a mers acolo pentru a discuta cu partenerii chinezi in legatura cu mai multe proiecte.

Cum arata Mihaela Borcea acum, dupa ce s-a spus ca a pierdut lupta cu kilogramele

In ultima perioada s-a spus ca fosta sotie a lui Borcea ar fi pierdut lupta cu kilogramele, iar fotografiile indica acelasi lucru. Desi a ales o tinuta de culoare neagra, se poate vedea clar ca Mihaela Borcea nu mai este la fel de subtirica.

Prima sotie a lui Borcea a avut probleme de sanatate inca de cand era copil. Virusul de hepatita A i-a dat batai de cap si a facut-o chiar sa schimbe cariera pe care isi dorea sa o urmeze. Chiar ea a povestit cand de greu i-a fost pentru ca nu a mai putut urma Facultatea de Medicina.

Eu am vrut initial sa urmez medicina, numai ca am facut hepatita A in ultimul an de scoala, in clasa a 8-a si atunci viata mea s-a schimbat si am avut turnura spre altceva. Asa am ajuns in economic, am facut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, ca alta varianta de-a alege un liceu bun nu aveam din optiunile pe care le aveam. Dar desi nu am urmat medicina… tot spre asta tind, pentru ca in clinica asta nu am adus nu doar specialisti in estetica, ci si in medicina”, a declarat Mihaela Borcea.

coral