Scene uluitoare la finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botosani (2-2),  s-au petrecut intre Anamaria Prodan, impresar sportiv, si Dan Alexa, antrenorul gazdelor. In holul de langa vestiare, in fata liftului, sotia lui Reghe l-a lovit pe acesta cu palma peste fata.

La scurt timp dupa incident, cei doi au iesit in fata presei, iar Dan Alexa a surprins pe toata lumea cu declaratia lui. In imaginile cu acesta, se vede clar semnul lasat pe obrazul stang, in urma loviturii primite din partea impresarei.

„Ce s-a intamplat? Nimic. Am vorbit de jucatori, avem probleme foarte mari de lot si cam asta e. Haideti sa fim seriosi, am citit si eu, de asta si vreau sa vorbesc acum. Ce naiba? Sa fim seriosi Altceva? De fotbal, ceva?”, a spus Alexa, evitand subiectul, potrivit Digi 24.

„De ce bagati in seama tot? Va rog, lasati-ma! Am vorbit de niste jucatori. Nu ma intereseaza ce apare in presa. Eu sunt mai nervoasa si vulcanica. La ce circ e in presa, iar sunt in prim plan. Sunt obisnuita sa fiu nr 1 in presa si in sport si am simtit ca imi ia fata Halep.  M-am gandit sa scrie presa numai de mine in ziua in care a castigat ea Wimbledon-ul… glumesc… Am avut o discutie despre 2 transferuri mai nereusite. Atat. Nimic mai mult”, a declarat si Anamaria Prodan.

coral